ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 5 Ιούλη 2003
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδρομή της ΠΕΔΥΕ

Η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ) διοργανώνει διήμερη εκδρομή στις 12 και 13 Ιούλη για Λίμνη Πλαστήρα, Πύλη, Ελάτη, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι, Νεοχώρι, Φράγμα και πλαζ Λαμπερού. Αναχώρηση το Σάββατο 12 Ιούλη στις 7 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος. Πληροφορίες στα γραφεία της ΠΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 56 - 1ος όροφος) και στα τηλέφωνα 210.3827.303 και 210.3843.444.

ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ' ΕΣΤΕΝ
Μην τροποποιήσετε το σχέδιο Συντάγματος της ΕΕ

Ο πρόεδρος της Συνέλευσης για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ), που προετοίμασε το τελικό σχέδιο του Συντάγματός της, Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν, απηύθυνε χτες έκκληση στις κυβερνήσεις των κρατών - μελών της να μην τροποποιηθεί ουσιωδώς πλέον το τελικό αυτό σχέδιο Συντάγματος. «Μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος ο πειρασμός να ξανασυζητηθούν θέματα στη διαδικασία της Διακυβερνητικής διάσκεψης, ας μην έχουμε αυταπάτες επ' αυτού», δήλωσε χτες ο πρόεδρος ντ' Εστέν μιλώντας στα μέλη της Συνέλευσης στις Βρυξέλλες.

Η Διακυβερνητική διάσκεψη θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη στη Ρώμη. «Ας επαγρυπνούμε, ώστε οι εργασίες της Συνέλευσής μας να μην ακυρωθούν στην πορεία», τόνισε επίσης ο ντ' Εστέν απευθυνόμενος στα μέλη της Συνέλευσης για το μέλλον της Ευρώπης.

Οι εργασίες της Συνέλευσης αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη της ερχόμενης βδομάδας.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ