ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 26 Νοέμβρη 2022 - Κυριακή 27 Νοέμβρη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα, δημοσιογράφου και λογοτέχνη ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της μητέρας μου ΛΙΛΙΚΑΣ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που δεν τους λύγισαν οι φυλακές και εξορίες της Φολεγάνδρου και του Αη Στράτη, και στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου, καλλιτεχνικού διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας» ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, προσφέρω 40 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου.

Η κόρη και σύζυγος Μάχη Κορωναίου

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 6 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ. Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Φαρμάκου Κ/Δ της ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής.

Η σύζυγος Δ. Τ., η κόρη Γ. Τ., ο εγγονός Ε. Χ.

***

ΦΩΤΟ

Για τη ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Μαράκι, μπροστά στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρουμε ως πρώτη δόση για αυτόν τον μήνα 20 ευρώ.

Η αδερφή και η μανούλα σου

***

ΦΩΤΟ

Για τον αγαπημένο μας ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗ, που μαζί πορευτήκαμε σε χαρές και λύπες, στον αγώνα της ζωής και του Κόμματός μας, προσφέρουμε στη μνήμη του 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα αδέρφια του, Θεοχάρης και Βούλα Φράγκου, και τα ανίψια του, Στράτος Φράγκου και Μαρία Γαβαλά

ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας - αλλά παραμένει ζωντανή στη μνήμη και στην καρδιά μας - η συναγωνίστρια και φίλη ΠΟΥΠΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ, που επί σειρά ετών έδινε τη μάχη με αποφασιστικότητα και δυναμισμό για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση των γυναικών του καθημερινού μόχθου. Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Φρυγίας Βύρωνα.

Ντέπη Τσακίρογλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΠΑΝΑΓΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ και των θείων μας ΔΙΟΝΥΣΗ (φωτ.) και ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ (φωτ.), κομμουνιστών και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Μάνια Γεωργάτου και Ηλίας Κορφιάτης

***

ΦΩΤΟ

«Να με θυμόσαστε - είπε. Χιλιάδες χιλιόμετρα περπάτησα χωρίς ψωμί, χωρίς νερό, πάνω σε πέτρες κι αγκάθια, για να σας φέρω ψωμί και νερό και τριαντάφυλλα. Την ομορφιά ποτές μου δεν την πρόδωσα. Ολο το βιος μου το μοίρασα δίκαια. Μερτικό εγώ δεν κράτησα. Πάμπτωχος. Μ' ένα κρινάκι του αγρού τις πιο άγριες νύχτες μας φώτισα. Να με θυμάστε» (ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ)

Στις 2/11/2022 άφησε την τελευταία του πνοή ο αντιστασιακός, αγωνιστής, Μακρονησιώτης, συγγραφέας, μέλος του ΚΚΕ, ο αγαπημένος μας θείος ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΟΣ. Στις 3/12/2022 θα τελεστεί πολιτικό μνημόσυνο, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη στις 11 π.μ., από τις ανιψιές του Αλίκη, Μαριλένα και Βασιλική.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών.

Βασιλική Αγγουρά - Μπάμπης Μένταυλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της λατρευτής μας αδερφής ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ, προσφέρω 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νέας Σμύρνης για την Οικονομική Εξόρμηση. Σουλίτσα μου, είσαι πάντα μαζί μας, δεν έφυγες ποτέ. Είσαι κάθε μέρα κοντά μας.

ΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Τόνια Ταγματάρχου - Χαρατσίδου

***

ΦΩΤΟ 3

Σύντροφε ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ. Σύντροφε ΘΟΔΩΡΕ ΦΑΡΜΑΚΗ. Συντρόφισσα ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ. Κακά τα ψέματα, μας λείπετε. Μας λείπετε πολύ. Στη μνήμη σας και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ελευσίνας του ΚΚΕ.

Η οικογένεια Νίκου Αγγελοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΠΙΣΔΡΕΜΗ ΝΑΟΥΜ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα στη ΛΔ Πολωνίας και μετά στη ΛΔ Βουλγαρίας, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

Η γυναίκα του, Χρυσάνθη, και η κόρη του, Εφη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

Ανδρέας, Στέλλα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΗΛΙΑ και ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΘΕΡΜΟΥ, που «έφυγαν» από τη ζωή το 2021 και το 2022 αντίστοιχα, προσφέρω μέσω ΚΟΒ «902.gr», στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, 100 ευρώ. Και οι δύο αταλάντευτα στο πλευρό του Κόμματος μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους.

Ο γιος τους, Ανδρέας Θερμός

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (φωτ.) και ΖΗΣΗ ΛΑΜΠΡΟΥ (φωτ.) και του αδερφού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ, προσφέρουμε 60 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

Οικογένεια Ρούλας Γιαννούλας και Αλέκας Λάμπρου

***

ΦΩΤΟ

Στις 1/10/2022 «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη μας σύζυγος, μάνα, γιαγιά ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΒΕΝΕΤΙΔΟΥ, μαχήτρια του ΔΣΕ. Γεννήθηκε στις 20/4/1933 στη Νότια Εξαπλατάνου Πέλλης. Υπήρξε μαχήτρια του ΔΣΕ και αργότερα νοσοκόμα στο Νοσοκομείο του ΔΣΕ. Μετά το τέλος του εμφυλίου βρέθηκε στη Σοβιετική Ενωση, στην πόλη Τασκένδη. Εκεί γνώρισε τον μαχητή του ΔΣΕ Μελέτη Χαβενετίδη, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Θεόδωρο, τον Παναγιώτη, την Σοφία και τον Κώστα. Επαναπατρίστηκε το 1977 στο χωριό Δροσάτο Κιλκίς, όπου έζησε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της. Σε όλη της τη ζωή ήταν πιστή στα ιδανικά και στις αξίες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Σε αγαπάμε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Στη μνήμη της και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χ-Δ-Σ.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
Ο σύζυγός της και τα παιδιά της

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν δύο χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο της πολυαγαπημένης μας ΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΝΗ. Στη μνήμη της ο αδελφός της, Μιλτιάδης Γαλάνης, προσφέρει στο Κόμμα της, το ΚΚΕ, 50 ευρώ και η φίλη της Βασιλική Χαρισιάδη 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΔΔ Οικονομικών.

***

ΦΩΤΟ

Ο Πέτρος Τερζόγλου και η οικογένειά του, στη μνήμη των αντιστασιακών γονιών του, ΝΙΚΟΥ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ (φωτ.) και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ, προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Ανθούπολης Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος που ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ «έφυγε» από κοντά μας, στις 25/11/2021. Ηταν μέλος του ΚΚΕ, πρόεδρος του Παραρτήματος Κερατσινίου - Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ από το 2013, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Στη μνήμη του, το Παράρτημά μας προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΣΟΦΙΑΣ ΒΑΛΤΣΙΑΝΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νέας Ερυθραίας.

Χρήστος Βαλτσιάνης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συζύγου και μητέρας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ, που μέχρι το τέλος της ζωής της ήταν μέλος του ΚΚΕ και «έφυγε» από τη ζωή πριν 10 χρόνια, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λόφου Περιστερίου.

Η οικογένειά της

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΒΑΝΗ. Αγαπημένε μας σύντροφε και πατέρα, αυτά τα τρία χρόνια που πέρασαν δεν είμαστε μόνοι μας, μας συντρόφευες στη σκέψη, στον νου και την καρδιά μας. Γιατί κανείς δεν χάνεται όταν έχει αφήσει πίσω του τόσο βαθιά ίχνη αγάπης, φροντίδας σε μας και προσφοράς στον κοινό μας αγώνα. Στην μνήμη σου προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική στήριξη του ΚΚΕ στις μεγάλες μάχες που δίνει.

ΑΣΗΜΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
Ελένη, Παναγιώτης, Μιχάλης, Τζουλιάνα

  • Στη μνήμη του ακριβού μας συντρόφου ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΒΑΝΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κουκακίου.

Αντρέας Αδαμόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ένθερμου οπαδού και ψηφοφόρου του ΚΚΕ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΑΜΟΥ, η σύζυγός του Βούλα προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟ Τρικάλων.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τις 26/11/2018, που πέθανε ο ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ. Γεννήθηκε το 1946 στην Κοζάνη, σε μια εργατική, κομμουνιστική οικογένεια. Οργανώθηκε το 1964 στη Νεολαία Λαμπράκη. Πρώτη φορά γνώρισε την «περιποίηση» στην Ασφάλεια Κοζάνης στις 26/10/1961, παραμονές των εκλογών βίας και νοθείας, γιατί πέταγε τρικάκια της ΕΔΑ την ώρα που γύριζε από το Νυχτερινό Γυμνάσιο όπου φοιτούσε. Στην Καστοριά, όπου ζούσε το 1965, κυνηγήθηκε από την Ασφάλεια. Καταδικάστηκε για «αντίσταση κατά της αρχής». Στη διάρκεια της θητείας του στον στρατό, στη δικτατορία, πέρασε από στρατοδικείο, βασανίστηκε, φυλακίστηκε και έμεινε αλύγιστος.

Μετά την απόλυσή του το 1969 οργανώθηκε στην ΚΝΕ, από όπου αγωνίστηκε ενάντια στη δικτατορία. Στην κατάληψη της Νομικής συνελήφθη, βασανίστηκε στην Ασφάλεια από τον Μπάμπαλη και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή. Στο Πολυτεχνείο έμεινε μέχρι την ώρα που μπήκε το τανκ. Στην κλασική φωτογραφία της Πύλης του Πολυτεχνείου αποτυπώθηκε η μορφή του, πάνω στην κολώνα.

Ασχολήθηκε με το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη γλυπτική, τον Καραγκιόζη και με έργα από φυσητό γυαλί. Μαχητής στη ζωή, μαχητής για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ενας αλύγιστος αγωνιστής, κομμουνιστής, καλλιτέχνης, Ανθρωπος. Ηταν μέλος του ΣΦΕΑ και του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών.

ΜΠΙΣΔΡΕΜΗΣ ΝΑΟΥΜ
ΜΠΙΣΔΡΕΜΗΣ ΝΑΟΥΜ
Στη μνήμη του ο Σπύρος και η Μαριάνθη Χαλβατζή προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

Πριν λίγες μέρες αποχαιρετήσαμε τον σύντροφο ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΜΑ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα και απροσδόκητα. Ανάμεσα στα πολλά που δεν θα ξεχάσουμε είναι και το πώς επιδείκνυε ιδιαίτερη έγνοια για τα οικονομικά του Κόμματος, όχι μόνο σε περιόδους Οικονομικών Εξορμήσεων αλλά μόνιμα και σταθερά. Θα τον θυμόμαστε στα οικονομικά «κλεισίματα» να ενισχύει την άμιλλα, με τα γνωστά πειράγματά του και το χιούμορ που είχε. Οπως και στην καθημερινή δράση, όπου πάντα επισήμαινε την ανάγκη συγκέντρωσης χρημάτων για το Κόμμα. Στη μνήμη του συντρόφου μας, τα κομματικά μέλη της Τομεακής Οργάνωσης Μαγνησίας συγκεντρώσαμε από προσωπικές εισφορές το ποσό των 2.185 ευρώ για την τρέχουσα Οικονομική Εξόρμηση.

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΜΑ, μέλους της ΕΠ Θεσσαλίας του Κόμματος, και αντί για στεφάνι, όπως ζήτησε και η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι προσφέρουν το ποσό των 350 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.
  • Ο σύντροφος Γιώργος ήταν μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος για πάνω από 30 χρόνια και Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Μαγνησίας επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με την επαναστατική του αισιοδοξία, το χαμόγελο και τη γνησιότητά του μας πήρε από το χέρι και μας έδειξε τι σημαίνει να κατακτάς τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ. Μας έδειξε το πώς ο κομμουνιστής πρωτοστατεί, αναγνωρίζεται για τη δράση, το ήθος και την ανιδιοτέλειά του από τους απλούς ανθρώπους. Είναι ένας από αυτούς που στάθηκαν όρθιοι στη θύελλα της αντεπανάστασης, βάζοντας κι αυτός τις δυνάμεις του για να κρατηθεί όρθιο το Κόμμα. Για όλους εμάς θα είναι πάντα ένα φωτεινό νήμα της κατακόκκινης κλωστής που ενώνει τις γενιές των κομμουνιστών στο διάβα του χρόνου. Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 445 ευρώ.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
Κομματικά μέλη που έχουμε περάσει από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Μαγνησία

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΜΑ προσφέρω οικονομική ενίσχυση 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της Οργάνωσης Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Σταυρόπουλος Γιάννης

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ
ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ
ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ
ΣΟΦΙΑ ΒΑΛΤΣΙΑΝΗ
ΣΟΦΙΑ ΒΑΛΤΣΙΑΝΗ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΟΥΠΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΟΥΠΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΒΕΝΕΤΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΒΕΝΕΤΙΔΟΥ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΘΕΡΜΟΥ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΘΕΡΜΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΟΣ
ΣΤΑΜΟΣ ΣΤΑΜΟΥ
ΣΤΑΜΟΣ ΣΤΑΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Προσφορά

Η συντρόφισσα Μαρία Ιωαννίδου, που φιλοξενείται στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Αγωνιστή», προσφέρει για τα γενέθλια του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ