ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 25 Γενάρη 2019
Σελ. /28
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΘΟΥΛΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΘΟΥΛΑ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟ Παγκρατίου.

Ρένα Λ. - Π.

***

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Χαλιαμάνης Γιάννης

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη της ΤΖΑΝΕΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) το γένος Μπαρμπάκου, που γεννήθηκε στο Πράσινο Αρκαδίας το 1908, μαχήτριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, του συζύγου της ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), που πέθανε στις 25 Μάρτη 1981, καθώς και στη μνήμη των αγωνιστών ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΩΤΣΙΟΒΕΛΟΥ (φωτ.), μαχητή του ΔΣΕ που σκοτώθηκε στις 15 Μάρτη 1949, της γυναίκας του ΓΕΩΡΓΙΑΣ (φωτ.) το γένος Μπαρμπάκου, που πέθανε τον Ιούνη του 1976, της ΣΤΑΘΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (φωτ.), μαχήτριας του ΔΣΕ, από το Αγρίδι Γορτυνίας, που σκοτώθηκε στη Δημητσάνα, της ΔΩΡΑΣ ΘΟΔ. ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ (φωτ.), που πέθανε στις 14 Σεπτέμβρη 1988, του ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, καθηγητή, καπετάνιου τάγματος, που σκοτώθηκε στη Δημητσάνα, του ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, που σκοτώθηκε στον Εμφύλιο, του ΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, που σκότωσαν οι Γερμανοί, και στη μνήμη των ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, που σκοτώθηκαν επίσης στον Εμφύλιο, των ΠΑΝΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΤΖΗ και ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο σ. Γιάννης Κωτσιόβελος, για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετρούπολης.

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΤΖΑΝΕΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΖΑΝΕΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΤΣΙΟΒΕΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΤΣΙΟΒΕΛΟΥ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΩΤΣΙΟΒΕΛΟΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΩΤΣΙΟΒΕΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ
ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ

Το Παράρτημα Κοκκινιάς της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας με μεγάλη θλίψη αναγγέλλει τον απροσδόκητο χαμό ενός άξιου μέλους της, του ΑΝΤΩΝΗ ΕΥΣΤ. ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ.

Ο συμμαχητής μας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος, με καταγωγή από οικογένεια κομμουνιστών αγωνιστών της Αντίστασης, είχε να δώσει ακόμα πολλά στον αγώνα μας, για την υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας και για την ανάταση του λαϊκού κινήματος. «Φεύγοντας» σε ηλικία 61 χρόνων, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους συναγωνιστές του Αντώνη να αποτίσουν αποχαιρετιστήριο φόρο τιμής, στην πολιτική του κηδεία, το Σάββατο 26/1, στις 2 μ.μ., στο Γ' Νεκροταφείο.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ