ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 18 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
Σελ. /24
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Ενταγμένη στις αναδιατάξεις συμμαχιών των αστών

ΒΕΡΟΛΙΝΟ.--

Την παραίτησή του από το προεδρικό αξίωμα ανακοίνωσε χτες ο Γερμανός πρόεδρος Κρίστιαν Βουλφ, μετά το αίτημα άρσης ασυλίας του που κατέθεσε στο Γερμανικό Κοινοβούλιο η εισαγγελία του Ανόβερου, ώστε να ξεκινήσει δικαστική έρευνα εναντίον του για την υποψία παθητικής δωροδοκίας από τον παραγωγό ταινιών Ντάβιντ Γκρένεβαλντ.

Το «σκάνδαλο» ξέσπασε τον περασμένο Δεκέμβρη με τις συνεχείς αποκαλύψεις της εφημερίδας «Μπιλντ», αλλά και του περιοδικού «Ντερ Σπίγκελ» αν και η υπόθεση ήταν γνωστή καθώς το «σκάνδαλο» έλαβε χώρα το 2007, στο διάστημα της πρωθυπουργίας του Βουλφ στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας.

Σε πρώτο επίπεδο αποτελεί απορίας άξιο γιατί μία υπόθεση περί «δανείου με προνομιακούς όρους» εκ μέρους του Βουλφ έχει γίνει το μείζον θέμα «περί διαφθοράς και χρηματισμού» στη Γερμανία, τη στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης εδώ και χρόνια παρακολουθεί το όργιο χρηματισμού αξιωματούχων και κυβερνήσεων εκ μέρους των γερμανικών μονοπωλίων, όπως οι «Siemens», «Mercedes», «Man», «Ferrostaal» κ.ά. Η διαφθορά έτσι και αλλιώς είναι φαινόμενο απόλυτα συνυφασμένο με το καπιταλιστικό σύστημα και βέβαια δεν είναι αυτή η αιτία της κρίσης, όπως διατυμπανίζουν διάφορες αστικές και οπορτουνιστικές δυνάμεις και στη χώρα μας, που στην ουσία είναι διαχειριστές του ίδιου σάπιου συστήματος.

Ελάχιστα ακόμα παραδείγματα, ενδεικτικά και μόνο, από τη Γερμανία: Τα «μαύρα ταμεία» του κυβερνώντος κόμματος CDU, στα χρόνια του «δεινόσαυρου» πρώην καγκελάριου Χέλμουτ Κολ. Ανάλογα σκάνδαλα περί παθητικής δωροδοκίας του πρώην προέδρου Γιοχάνες Ράου ...ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και συνέχισε απρόσκοπτα την προεδρία του. Ακόμη και σε αυτό το σκάνδαλο, με επίκεντρο τον Βουλφ, «δωράκια» επίσης είχαν λάβει και ο συμπρόεδρος των Πρασίνων Τζεμ Οζντεμίρ και ο πρώην επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Koυρτ Μπεκ.

Μεταμφιέσεις και φαγωμάρα μέσα στην πλουτοκρατία

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο, οι πιέσεις προς τον Βουλφ να παραιτηθεί ήταν ασφυκτικές. Προφανώς, ο κύριος λόγος δεν είναι τα σκάνδαλα, αλλά ο αβυσσαλέος χαρακτήρας που έχουν λάβει πλέον οι αντιθέσεις εντός της γερμανικής αστικής τάξης για τους προσανατολισμούς υπό το πρίσμα της καπιταλιστικής κρίσης, όπως και ο αποπροσανατολισμός και η χειραγώγηση του γερμανικού λαού, που επίσης στενάζει από τα πάνω από μια δεκαετία μέτρα λιτότητας.

Δεν είναι τυχαίο ότι συμπρωταγωνιστής επίσης του σκανδάλου αλλά στο ρόλο του «εισαγγελέα» δεν είναι άλλος από το εκδοτικό συγκρότημα του Αξελ Σπρίγνκερ, ενός των βαρόνων των ΜΜΕ στη Γερμανία, ο οποίος συνάμα προωθεί και τον επόμενο πρόεδρο... τον υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών και των Πρασίνων για την προεδρία περίπου δύο χρόνια πριν. Τον πάστορα της Ευαγγελικής Εκκλησίας στην πρώην Ανατολική Γερμανία Γιοακίμ Γκάουκ. Υπήρξε κορυφαίο στέλεχος του «αντικαθεστωτικού» κινήματος και πάντα αντικομμουνιστής, σημαντικές αρετές για την «Μπιλντ», ενώ την αξία του έδειξε όταν διηύθυνε την υπηρεσία διαχείρισης των αρχείων της Στάζι, αποκαλύπτοντας ...το ρόλο πολλών πρακτόρων του καθεστώτος, ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας!

Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ ήδη «συμμορφώθηκε» και στις πρώτες της δηλώσεις μετά την παραίτηση Βουλφ εκτός από τις ευχαριστίες της προς τον ίδιο, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει άμεσα σύσκεψη με τα κόμματα που απαρτίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό (CDU/CSU και Φιλελεύθερους - FDP) και κατόπιν με τους Σοσιαλδημοκράτες και τους Πράσινους. Ισως και σήμερα. «Στόχος των συνομιλιών είναι να βρεθεί ένας υποψήφιος κοινής αποδοχής» τόνισε η Μέρκελ. Ως επικρατέστεροι υποψήφιοι εμφανίζονται ήδη ο υπουργός Αμυνας Τόμας ντε Μεζιέρ (CDU), ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της ΚΟ των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγιερ και φυσικά ο Γκάουκ, ενώ προσωρινά τον Βουλφ θα αντικαταστήσει ο Χορστ Ζέεχοφερ του αδελφού κόμματος CSU.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Μπαράζ απολύσεων ενόψει

KAMΠΕΡΑ.--

Καταιγίδα απολύσεων καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στην Αυστραλία σε νευραλγικούς τομείς της οικονομίας όπως οι τράπεζες, οι αερομεταφορές, οι μεταλλευτικές εταιρείες αλλά και η δημόσια κρατική μηχανή σε πολιτειακό επίπεδο.

Την αρχή έκανε η κυβέρνηση της πολιτείας Βικτώριας (με πρωτεύουσα τη Μελβούρνη) που ανακοίνωσε την απόλυση 3.600 δημοσίων υπαλλήλων. Ακολούθησε μπαράζ επικείμενων απολύσεων από την αεροπορική εταιρεία «Qantas» που σχεδιάζει τις απολύσεις εκατοντάδων εργαζομένων αέρος και εδάφους με σκοπό να προσλάβει φθηνότερους εργαζόμενους από τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία. Πλάνα απολύσεων καταστρώνει η αυστραλιανή εταιρεία τηλεπικοινωνιών ΤΕΛΣΤΡΑ και η μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας αλουμινίου ΑΛΚΟΑ (με τουλάχιστον 600 απολύσεις).

Επιπλέον, η τράπεζα ΑΝΖ απέλυσε τη Δευτέρα 492 τραπεζοϋπαλλήλους και σχεδιάζει άλλες απολύσεις 1.000 τους επόμενους λίγους μήνες, πάγωμα των μισθών για τα ανώτερα διοικητικά στελέχη για το τρέχον έτος, μολονότι θα έχει αύξηση κερδοφορίας κατά πολλές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από την πρόσφατη αύξηση επιτοκίων παρά την απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας να αφήσει τα επιτόκια δανεισμού αμετάβλητα. Παρόμοια μέτρα ανακοίνωσαν και οι υπόλοιπες τρεις (από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες) της Αυστραλίας οι οποίες συνολικά, το τελευταίο οικονομικό έτος, πραγματοποίησαν κέρδη που ξεπέρασαν τα 24 δισεκατομμύρια δολάρια. Στους επόμενους 18 μήνες, αναμένεται να χαθούν στον χρηματοπιστωτικό τομέα, πάνω από 10.000 εργασίας σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Σύμφωνα με αναλυτές, όλα δείχνουν ότι το κύμα των απολύσεων θα διογκωθεί και δεν αποκλείεται να χαθούν μόνο στη Βικτώρια, πάνω από 11.000 θέσεις εργασίας το προσεχές εξάμηνο. Οι απολύσεις έρχονται ενώ την ίδια στιγμή το κεφάλαιο στηρίζεται και ενισχύεται από τη σημερινή και τις προηγούμενες αστικές κυβερνήσεις. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες, «Τογιότα», «Χόλεντν» και «Φορντ» επίσης ανακοινώνουν προγράμματα «αναδιάρθρωσης» βλέπε απολύσεις εργαζομένων.

Και ενώ οι επιπτώσεις της διεθνούς καπιταλιστικής κρίσης φθάνουν και στην Αυστραλία, θα πρέπει εντούτοις να επισημανθεί πως χρόνια πριν (επί πρωθυπουργίας του συντηρητικού πρωθυπουργού Τζον Χάουαρντ) είχαν προηγηθεί σκληρές αντεργατικές πολιτικές που συρρίκνωσαν τα εργατικά δικαιώματα όπως οι συλλογικές συμβάσεις και η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση προκειμένου να τονωθεί το μεγάλο κεφάλαιο. Πριν μερικές μέρες πάντως, σε μία κίνηση εντυπωσιασμού, το αυστραλιανό Κοινοβούλιο με ψήφους 71 υπέρ και 70 κατά ενέκρινε νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που από την 1η Ιούλη θα επιβαρύνει περισσότερο τα υψηλά ετήσια εισοδήματα άνω των 129.000 δολαρίων Αυστραλίας (περίπου 138.000 δολάρια ΗΠΑ) και τα ζευγάρια με οικογενειακό εισόδημα άνω των 258.000 δολαρίων Αυστραλίας καθώς δε θα δικαιούνται πλέον φοροαπαλλαγές 30% επί των ασφαλίστρων υγείας. Από το συγκεκριμένο μέτρο η κυβέρνηση της «εργατικής» πρωθυπουργού Τζούλια Γκίλαρντ προσδοκεί να έχει στον επόμενο προϋπολογισμό ...πλεόνασμα, φυσικά με κουτσουρεμένα τα εργατικά δικαιώματα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αριθμ. Πρωτ. 9307

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στο ΦΕΚ 1252/30-12-2011 (τ. Γ') δημοσιεύτηκε η αριθμ. 3167/7-11-2011 Προκήρυξη πλήρωσης της παρακάτω θέσης ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07194 και 07470)

ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

-- Μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων».

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 27-3-2012.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας στα τηλέφωνα 26510-07194 και 07470 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων - 45110).

Ιωάννινα, 27-01-2012

Ο

ΠΡΥΤΑΝΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Με την υπ' αριθμ. 7912Γ/18-11-2011 Εκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών Δημήτριου Μεταξά και κατόπιν εγγράφου παραγγελίας του δικηγόρου Ιωάννη Χρ. Δημητριάδη, επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με επίσπευση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ΑΕ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Οθωνος 8 όπως εκπροσωπείται νόμιμα, αντίγραφο της με Γ.Α.Κ. 177488/2011 και με Α.Κ.Δ. 13368/25-10-11 ΑΓΩΓΗΣ της κατά της ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗ του Λαζάρου, πρώην κατοίκου Αθηνών, οδός Υμηττού αρ. 94 και ήδη αγνώστου διαμονής, που απευθύνεται ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία θα συζητηθεί στις 15-05-2014, ημέρα Πέμπτη, ώρα 09.00 πμ με αριθμ. πιν. Η6/9. Με την αγωγή αυτή ζητά να υποχρεωθεί η εναγόμενη να καταβάλει στην τράπεζα το ποσό των ευρώ σαράντα δύο χιλιάδων τριακοσίων πενήντα οκτώ και δεκαεπτά (42.358,17) εντόκως από την 29-05-2009 με το συμβατικό επιτόκιο και από την 21-04-2010 με το συμβατικό επιτόκιο υπερημερίας και εξαμηνιαίο ανατοκισμό των τόκων, άλλως από την επίδοση της αγωγής μέχρις ολοσχερούς εξοφλήσεως. Επίσης ζητά να κηρυχθεί η απόφαση που θα εκδοθεί προσωρινά εκτελεστή και να καταδικαστεί η εναγόμενη στη δικαστική δαπάνη και αμοιβή του πληρεξουσίου δικηγόρου της τράπεζας. Προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλούμενου να παραστεί στη συζήτηση της υπόθεσης την ημέρα και ώρα που αναφέρονται πιο πάνω, κτίριο 6 αίθ. 9.

Ο Δικαστικός Επιμελητής

Δημήτριος Μεταξάς

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Με την υπ' αριθμ. 8309Γ/30-01-2012 Εκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών Δημήτριου Μεταξά επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με επίσπευση της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ΑΕ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Οθωνος 8 όπως εκπροσωπείται νόμιμα, αντίγραφο της με Γ.Α.Κ. 213748/2011 και με Α.Κ.Δ. 23205/07-12-2011 ΑΙΤΗΣΗΣ της κατά του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, πρώην κατοίκου Αθηνών, οδός Σπ. Τρικούπη αρ. 71 και ήδη αγνώστου διαμονής, που απευθύνεται ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), η οποία θα συζητηθεί στις 16-05-2012, ημέρα Τετάρτη, ώρα 09.00 π.μ. κτίριο 5, αίθουσα 0 και Α/Α κατάθεσης δικασίμου 165. Με την αίτηση αυτή ζητά 1) να της χορηγηθεί άδεια να κατάσχει συντηρητικά κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία του καθ' ου, κάθε απαίτηση που έχει λαμβάνειν και γενικά όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, είτε βρίσκονται στα χέρια του, είτε στα χέρια τρίτου έως του ποσού των (38.000,00) ευρώ 2) να της χορηγηθεί άδεια εγγραφής προσημείωσης υποθήκης μέχρι του ποσού των (31.000,00) ευρώ επί κάθε ακινήτου περιουσίας του καθ' ου και να καταδικαστεί ο καθ' ου στη δικαστική δαπάνη και αμοιβή του πληρεξουσίου δικηγόρου της τράπεζας. Προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλούμενη να παραστεί στη συζήτηση της υπόθεσης την ημέρα και ώρα που αναφέρονται πιο πάνω, κτίριο 5 αίθ. 0.

Ο Δικαστικός Επιμελητής

Δημήτριος Μεταξάς

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Με την υπ' αριθμ. 8308Γ/30-01-2012 Εκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών Δημήτριου Μεταξά επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με επίσπευση της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ΑΕ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Οθωνος 8 όπως εκπροσωπείται νόμιμα, αντίγραφο της με Γ.Α.Κ. 213748/2011 και με Α.Κ.Δ. 23205/07-12-2011 ΑΙΤΗΣΗΣ της κατά του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ πρώην κατοίκου Αθηνών, οδός Αναβρυτής 18 και ήδη αγνώστου διαμονής, που απευθύνεται ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), η οποία θα συζητηθεί στις 16-05-2012, ημέρα Τετάρτη, ώρα 09.00 π.μ. κτίριο 5, αίθουσα 0 και Α/Α κατάθεσης δικασίμου 165. Με την αίτηση αυτή ζητά 1) να της χορηγηθεί άδεια να κατάσχει συντηρητικά κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία του καθ' ου, κάθε απαίτηση που έχει λαμβάνειν και γενικά όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, είτε βρίσκονται στα χέρια του, είτε στα χέρια τρίτου έως του ποσού των (32.000,00) ευρώ, 2) να της χορηγηθεί άδεια εγγραφής προσημείωσης υποθήκης μέχρι του ποσού των (31.000,00) ευρώ στο ακίνητο του καθ' ου, δηλαδή στην υπό στοιχεία Δ6 οριζόντια ιδιοκτησία (διαμέρισμα) του Δ' πάνω από το ισόγειο ορόφου επιφανείας 108,30 μ.τ. που βρίσκεται σε πολυκατοικία κτισμένης επί οικοπέδου εκτάσεως 880,38 μ.τ. κειμένου στο δήμο Αθηναίων στη θέση «Αγιος Ελευθέριος ή Πλακάκια ή Ποδονύφτης των Πατησίων» επί των οδών Αναβρυτής αρ. 18, ιδιωτικής και Π. Βλαστού, να της χορηγηθεί προσωρινή διαταγή με την οποία να απαγορεύεται η μεταβολή της περιουσιακής του καταστάσεως και η εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του καθ' ου μέχρις ότου εκδοθεί απόφαση επί της αιτήσεως και ιδιαίτερα της νομικής και πραγματικής μεταβολής του παραπάνω ακινήτου του και να καταδικαστεί ο καθ' ου στη δικαστική δαπάνη και αμοιβή του πληρεξουσίου δικηγόρου της τράπεζας. Προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλούμενη να παραστεί στη συζήτηση της υπόθεσης την ημέρα και ώρα που αναφέρονται πιο πάνω, κτίριο 5 αίθ. 0.

Ο Δικαστικός Επιμελητής

Δημήτριος Μεταξάς

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΕΓΚΟΥΣΙΓΚΑΛΠΑ.-- Στους 377 έχει ανέλθει ο επίσημος απολογισμός των νεκρών από την πυρκαγιά στη φυλακή της Κομαγιάγουα στην Ονδούρα, ενώ θεωρείται ακόμη προσωρινός, καθώς ανακαλύπτονται ακόμη απανθρακωμένα πτώματα και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να ξεπεράσει τους 400. Οι κρατούμενοι, οι περισσότεροι προφυλακισμένοι χωρίς απαγγελία κατηγορίας, αφέθηκαν να καούν από τους φύλακες κλειδωμένοι μέσα στα κελιά τους.

ΤΟΚΙΟ.-- Ο Ναότο Καν, πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο Ασοσιέιτεντ Πρες πως η χώρα ήταν εντελώς απροετοίμαστη να αντιμετωπίσει την πυρηνική καταστροφή στο συγκρότημα της Φουκουσίμα, σημειώνοντας ότι η κρίση αποκάλυψε τα τρωτά σημεία της πυρηνικής βιομηχανίας, την ανεπάρκεια του διευθυντικού προσωπικού να διαχειριστεί την κρίση και τους ελλιπέστατους κανονισμούς ασφαλείας των σταθμών ενέργειας. Ο Καν υποχρεώθηκε σε παραίτηση τον περασμένο Σεπτέμβρη.

ΑΜΠΟΥΤΖΑ.-- Εκπρόσωποι της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία ανέλαβαν την ευθύνη για την προχτεσινή κινηματογραφική απόδραση 119 κρατουμένων σε φυλακές της νότιας πολιτείας Κόγκι.

ΧΑΡΤΟΥΜ.-- Σουδανοί και Νοτιοσουδανοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν χτες πως θα επιχειρήσουν να καθορίσουν επακριβώς τα σύνορα των χωρών τους μέσα στο προσεχές τρίμηνο σε μία προσπάθεια να εκτονώσουν τη μεταξύ τους ένταση.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ