ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 17 Απρίλη 2005
Σελ. /32
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΜΕ
Εκτακτη οικονομική στήριξη

Κάλεσμα στα σωματεία να συμβάλουν οικονομικά στη διοργάνωση των πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων, απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Οπως σημειώνει, «για τον κεντρικό γιορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς του 2005, η αποφασιστική οικονομική ενίσχυση και στήριξη των συνδικαλιστικών οργανώσεων αναδείχνεται σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της. Η κάλυψη των οικονομικών για το πρωτομαγιάτικο υλικό (αφίσες, πανό, εξέδρες, μικροφωνικά, άρματα, μαζική προπαγάνδα κλπ.) είναι αδύνατο να γίνει από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Η επιτυχία των εκδηλώσεων, με βάση τις σημερινές απαιτήσεις, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την οικονομική στήριξη των συνδικάτων. Η ΕΓ του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να θέσουν ως βασικό καθήκον την αποφασιστική ενίσχυση των οικονομικών του ΠΑΜΕ. Η αναγκαιότητα αυτή έχει πολλαπλή πολιτική και συνδικαλιστική σημασία», τονίζει η ΕΓ του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εκδήλωση για τη δημοκρατία στους τόπους δουλιάς

Εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «Δικαιώματα και Ελευθερίες στους τόπους δουλιάς», διοργανώνει η Επιτροπή 5ου - 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθήνας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη». Γίνεται την Τετάρτη 20 Απρίλη, στις 7.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο των εργαζομένων του ΟΤΕ, στην πλατ. Βικτωρίας, δίπλα στον ΟΤΕ.

Προσφορά στο ΚΚΕ

Τα μέλη της Λέσχης «Φίλων του ΚΚΕ» Μελβούρνης: Πάνος Σταματόπουλος, Γιάννης Καρακλάνης, Κίμων Καλύβας, Γιώργος Κώνστας, Αντώνης Πάσχος, Κλέων Καλλονίδης, Βασίλης Σαργιανίδης, Ζήσης Πούρος, Βασίλης Ακαμάτης, Νίκος Δημόπουλος, Ηλίας Παπαϊωάννου, Σάββας Λιούπας, Σταύρος Στρατέας και Λεωνίδας Κοτομάτας προσφέρουν στο ΚΚΕ 1.000 δολάρια Αυστραλίας.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Εκδήλωση για το ωράριο

H Κομματική Οργάνωση Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα Κυριακή, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «Φίλιππος», συγκέντρωση με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για το ωράριο και την κοινή δράση των μισθωτών στο εμπόριο, αυτοαπασχολούμενων μικρεμπόρων και βιοτεχνών». Ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ