ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 11 Φλεβάρη 1995
Σελ. /28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές συγκεντρώσεις Επαρχιωτών
  • Η Επιτροπή Ηλείων Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", την Τετάρτη 15-2-95,στις 6 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", την Τετάρτη 15-2-95,στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Η Επιτροπή Κιλκισιωτών Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Ανάλυση της απόφασης της ΚΕ του ΚΚΕ. Οργανωτικά" την Τετάρτη 15-2-95,στις 6.30 μ.μ., στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
Συνεστιάσεις
  • Η ΝΕ Ρεθύμνου πραγματοποιεί συνεστίαση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ, σήμερα,στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο "ΘΑΥΜΑΣΙΟ" (στο Πετρέ). Θα παραβρεθεί ο Ορέστης Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η Επιτροπή Λακώνων Αττικής για τη Στήριξη του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση την Πέμπτη 16 - 2 - 95 στην "Κοκκινιώτισσα" (οδός 7ης Μαρτίου 101). Πληροφορίες για προσκλήσεις στα τηλέφωνα: 5245.439 (κ. Μουρκάκο), 8837.086 (κ. Σαραντάκου), 4182.126 (κ. Λειβάδη).
  • Το ΝΣ Κέρκυρας της ΚΝΕ πραγματοποιεί συνεστίαση για την αποκατάσταση των ζημιών στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ και τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του Κόμματος, αύριο Κυριακή,στις 9 μ.μ., στο κέντρο "Ραντεβού", στο Κανόνι.
Ανακοίνωση της ΚΟΜΕΠ

Η Συντακτική Επιτροπή της Κομμουνιστικής Επιθεώρησης (ΚΟΜΕΠ) πληροφορεί τους συνδρομητές του περιοδικού ότι κατά την αποστολή του τεύχους 5 - 6 της ΚΟΜΕΠ, από παραδρομή, στάλθηκαν σε ορισμένους συνδρομητές ορισμένα κακέκτυπα τεύχη.

Οσοι από τους συνδρομητές επιθυμούν την αντικατάσταση του τεύχους, μπορούν να απευθυνθούν στους:

Παπαβασιλόπουλο Δημήτρη 2522.002

Ντούπη Ξένια 2522.525

Ο Σπ. Χαλβατζής στη Θεσσαλία

Ο Σπύρος Χαλβατζής,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, πραγματοποιεί περιοδεία στη Θεσσαλία. Σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται στη Λάρισα. Αύριο Κυριακή,το πρωί στην Καρδίτσα και το απόγευμα στα Τρίκαλα. Ο Σπ. Χαλβατζής θα παρακολουθήσει συνεδριάσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών, θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις σε κοινότητες και θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Περιοδείες βουλευτών
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα ΕΛΤΑ Καισαριανής την Πέμπτη 16-2-95,στις 9 π.μ.
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γεράσιμος Αραβανής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις νυχτερινές σχολές Περιστερίου την Πέμπτη 16-2-95,στις 6 μ.μ.
Εκδήλωση Ειρήνης στο Μαρούσι

Η Επιτροπή Ειρήνης Αμαρουσίου διοργανώνει αύριο Κυριακή,στις 10 πμ, στον κινηματογράφο "Διάνα", εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της ΕΕΔΥΕ Ε. Μαχαίρα.Θέμα της ομιλίας η συμπλήρωση 40 χρόνων ζωής και δράσης του κινήματος ειρήνης στην Ελλάδα και το 12ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ που θα γίνει από τις 31 Μάρτη μέχρι τις 2 Απρίλη στην Αθήνα.

Συνέλευση Ειρήνης στη Νέα Σμύρνη

Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης πραγματοποιεί την ετήσια εκλογοαπολογιστική της συνέλευση τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη στις 6μμ, στην αίθουσα Ικονίου 26 και Καλλιπόλεως, κοντά στον κινηματογράφο "Φιλίπ".

Συνέλευση Γυναικών στη Νίκαια

Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας πραγματοποιεί την Τετάρτη, 14 Φλεβάρη, στις 6μμ, στο δημαρχείο Νίκαιας, την ετήσια εκλογοαπολογιστική του συνέλευση, όπου θα γίνει και εκλογή αντιπροσώπων για το 6ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

Συνέλευση Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής πραγματοποιεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Τρίτη 14-2-95,στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου (Κοιμήσεως Θεοτόκου και Σμύρνης).

ΠΕΑΦΕ
Γιορτή για τα 52 χρόνια της ΕΠΟΝ

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) καλεί τους ΕΠΟΝίτες και τις ΕΠΟΝίτισσες και τους φίλους της ΕΠΟΝ στην ψυχαγωγική βραδιά, που διοργανώνει για την 52η επέτειο από την ίδρυση της ΕΠΟΝ την Τετάρτη 22 - 2 - 95 από τις 5 μ.μ. - 9 μ.μ. στις αίθουσες του ξενοδοχείου "Τιτάνια" (Πανεπιστημίου 52).

Στη φετινή γιορτή της, η ΠΕΑΦΕ οργανώνει λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών και τη διάσωση και συντήρηση του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ.

Κάρτες και προσκλήσεις διατίθενται:

Στα γραφεία της ΠΕΑΦΕ, Πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 5 (στοά), 5ος όροφος, Νο 8. Στην ίδια στοά, στο κατάστημα "Φωτοτυπίες - Γραφομηχανές" των Λυκούργου και Αργυρής Τσιρίκου, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΑΕΑ (Μαυρομματαίων 12).

Στη Λάρισα

Εκδήλωση για τα 52 χρόνια της ΕΠΟΝ διοργανώνουν τα Παραρτήματα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ και της ΠΕΕΠΠ, καθώς και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Λάρισας της ΚΝΕ την Πέμπτη 23 - 2 - 95 στις 6 μ.μ. στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό Κέντρο.

Συνεστίαση της "Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ" στο Τορόντο

Αύριο Κυριακή στις 6.30 μ.μ. πραγματοποιείται η ετήσια συνεστίαση της "Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ" στην αίθουσα του GREEK - CANADIAN SENIOR CITIZEN CLUB 864 PAPE AVE (ΛΕΣΧΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ) στο Τορόντο. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Στρατής Κόρακας,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί επίσης ο ΓΓ του ΚΚ Καναδά, MIGUEL FIGUERA. Τα έσοδα του φετινού χορού θα διατεθούν για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ. Η είσοδος (μαζί με το φαγητό) θα είναι 20 δολάρια το άτομο. Η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τα μέλη της ομογένειας να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή της, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τη συνεισφορά τους σ' έναν ευγενή σκοπό. Για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. (416) 461.7300 μετά τις 6 μ.μ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ