ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2019
Σελ. /40
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων της ΚΝΕ
Σάββατο 30 Νοέμβρη

-- Στο Μενίδι, στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ στις 18.00, με θέμα «Λέμε Ναι στη Ζωή - Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Σελήνη Καπερώνη, μέλος της Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ κατά των Ναρκωτικών.

-- Στην Καλλιθέα, στην καφετέρια «Diverso» (Αλ. Πάντου 17) στις 19.30, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ.

-- Στο Μπραχάμι, στην «Αλεγρία» (Αν. Παπανδρέου 11) στις 19.30, με το ίδιο θέμα. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημουλά, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ.

-- Στη Ραφήνα, στα γραφεία του ΚΚΕ (Βασ. Γεωργίου Β', πίσω από την κεντρική πλατεία) στις 18.30, με θέμα «Ποιος πληρώνει την ανάπτυξη... και ποιος πραγματικά κερδίζει;». Θα μιλήσει ο Κωστής Παναγιώτου, μέλος της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

-- Στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 36) στις 18.30, με θέμα «Ζωή χωρίς εκμετάλλευση στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας». Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη Θεσσαλονίκη, στο ΠΑΜΑΚ στις 19.00, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Γ. Καψάλης, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής στις 12.00, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού ενάντια στον πόλεμο.

-- Στις Συκιές (Αγ. Δημητρίου 57), στις 18.00, προβολή ταινίας.

Κυριακή 1η Δεκέμβρη

-- Στον Ταύρο, στην καφετέρια «Ποδήλατο» (Χρ. Σμύρνης 26), στις 19.30, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει η Χριστίνα Δολιανίδη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

-- Στην Αργυρούπολη, στο καφέ «90 Μοίρες» (28ης Οκτωβρίου 14) στις 18.30, με το ίδιο θέμα. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημουλά.

-- Στο Κορωπί, στα γραφεία του ΚΚΕ (Βασ. Κωνσταντίνου 41) στις 12.00, με θέμα «Ελα μαζί μας να αλλάξουμε τον κόσμο! Γνώρισε την ΚΝΕ». Θα μιλήσει η Δέσποινα Ρουμανέα, στέλεχος της ΚΝΕ.

-- Στο Λαύριο, στο καφέ «Στοά» (Μουσουργού Μητρόπουλου 31) στις 17.00, με το ίδιο θέμα. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γαβράς, στέλεχος της ΚΝΕ.

-- Στη Θεσσαλονίκη, στις 12.00 ιστορικός περίπατος για τον ΔΣΕ, από Αλυσίδα (Αλ. Παπαναστασίου 104). Και στις 18.00, στα γραφεία του ΚΚΕ (Σωκράτους 7), εκδήλωση με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει η Κέλυ Λιαράτσικα, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στην Κατερίνη, στο «Lido» στις 19.00, σύσκεψη ενάντια στον φασισμό.

-- Στη Βέροια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΚΕ (Μ. Αλεξάνδρου 17) στις 19.00, escape room ενάντια στον πόλεμο και την προσφυγιά.

-- Στη Νάουσα, στα γραφεία του ΚΚΕ (Λαναρά 9) στις 11.00, η ίδια δράση.

Δευτέρα 2 Δεκέμβρη

-- Στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Η ελευθερία στις καπιταλιστικές κοινωνίες λίγο πολύ παραμένει αυτό που ήταν στις αρχαίες ελληνικές δημοκρατίες: Ελευθερία για ιδιοκτήτες σκλάβων» (B. I. Λένιν), στις 19.00, στην αίθουσα 303 της πτέρυγας Τοπογράφων (Πολυτεχνείο). Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ