ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 5 Γενάρη 2019 - Κυριακή 6 Γενάρη 2019
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των συντρόφων ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΟΥΣΗ (φωτ.), ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥΣΗ (φωτ.), ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΗ (φωτ.), ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΑΠΠΑ (φωτ.), ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΜΑΛΑΤΟΥ (φωτ.), ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΙΟΥΡΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΤΖΙΜΑ (φωτ.), ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ και ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΤΣΙΑΠΑ, σύντροφοι και φίλοι από το Ροδοτόπι προσφέρουν 280 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΡΓΚΟΥΝΗ, ΑΛΕΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ (φωτ.), ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ (φωτ.) και ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΟΥΣΗ, προσφέρω για τα 100 χρόνια του τιμημένου Κόμματός μας 100 ευρώ.

Ελσα - Γιάννενα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΟΥΤΗ η οικογένειά του προσφέρει, προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ.

***

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών μας ΝΙΚΟΛΗ και ΦΛΩΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΛΗ, ΚΩΣΤΑ και ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΑΜΦΙΛΗ, και για τα 100χρονα του ΚΚΕ, των αγώνων και θυσιών, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

Μιχάλης - Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ

Στις 6/12/2018 «έφυγε» από τη ζωή η αγωνίστρια ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ. Υπήρξε αλύγιστη και πιστή στο πλευρό του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία της πνοή. Το σαρανταήμερο μνημόσυνό της θα γίνει την Κυριακή 13/1/2019, στις 9.45 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω.

Στη μνήμη της συγγενείς και φίλοι προσφέρουμε στο ΚΚΕ 220 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα Νταμαρακίων Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΑΝΤΩΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας καθώς και την αγορά ιδιόκτητων γραφείων της Οργάνωσης Περιοχής στη Χαλκίδα, προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω ΤΟ Θήβας - Οινοφύτων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Η γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ Γεωρ. ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ, ο οποίος πρωτοστάτησε στις αγροτικές κινητοποιήσεις της εποχής του (τέλη δεκαετίας '30 στο Ληξούρι Κεφαλονιάς) και πάντοτε πιστού οπαδού του τιμημένου ΚΚΕ, καθώς και για εμάς τους αγωνιστές της Κεφαλονιάς, προσφέρω 400 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παλικής Κεφαλονιάς για να υπάρχει δυνατό ΚΚΕ να αγωνίζεται για το λαό. Επίσης, προσφέρω 100 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή».

Το παιδί του, Κώστας Αλυσανδράτος, αντιστασιακός Μακρονησιώτης

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν πέντε χρόνια από το θάνατο του πατερούλη μας και της γλυκιάς μας μανούλας, ΜΙΛΤΙΑΔΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. Μας έμαθαν να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη ζωή και κοινωνία. Η επιθυμία τους ήταν να μην ξεχνάμε το Κόμμα που πίστεψαν.

Στη μνήμη τους και για τα 100 χρόνια του Κόμματος προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», 100 ευρώ στην ΚΝΕ και 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Οι κόρες τους Ελσα - Αγγελική - Πηνελόπη

* Στη μνήμη των γονιών μας ΦΙΛΙΠΠΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ και ΜΑΡΙΑΣ προσφέρουμε για τα 100 χρόνια του Κόμματος 150 ευρώ.

Θανάσης - Αγγελική

***

ΦΩΤΟ 5

Στις 21/11/2018 «έφυγε» από τη ζωή η ΓΕΩΡΓΙΑ (Ντόλα) ΖΕΡΒΑ, αντάρτισσα, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Γεννήθηκε στο Μαυρέλι Καλαμπάκας το 1924. Παντρεύτηκε τον Αριστείδη (Ντόλα) Ζέρβα. Στον Εμφύλιο την συνέλαβαν και την ανέκριναν για να προδώσει τις θέσεις των ανταρτών αλλά δεν υπέκυψε. Βασανίστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο. Δραπέτευσε με τη βοήθεια των ανταρτών και βγήκε στο βουνό. Πήρε μέρος στις μάχες στο Γράμμο και το Βίτσι. Το 1949 στις Πρέσπες συναντήθηκε με τον άντρα της. Εζησαν πρώτα στην 9η και μετά στη 12η πολιτεία στην Τασκένδη. Η κηδεία της ήταν πολιτική και έγινε στο Λιπσταντ της Γερμανίας.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (Ντόλας) ΖΕΡΒΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ, μέλος του ΚΚΕ από το 1943, πέθανε το Μάη του 1983. Γεννήθηκε στο Μαυρέλι Καλαμπάκας το 1917. Στην Κατοχή, το 1943, εντάχθηκε στον εφεδρικό ΕΛΑΣ. Πήρε μέρος σε μάχες στην περιοχή του και ως αγρότης στη μάχη της σοδειάς. Αργότερα τοποθετήθηκε στην πολιτοφυλακή στο αρχηγείο του ΕΛΑΣ στο Περτούλι Τρικάλων. Ως μαχητής του ΔΣΕ συμμετείχε σε μάχες σε Γράμμο και Βίτσι και στη μάχη της Φλώρινας. Το φθινόπωρο του 1949, με την υποχώρηση του ΔΣΕ, με τη γυναίκα του κατέφυγαν στην Τασκένδη. Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του το 1965, εντάχθηκε στην ΕΔΑ και στη Μεταπολίτευση πέρασε στο ΚΚΕ. Εως το θάνατό του ήταν Γραμματέας της ΚΟΒ στο Μαυρέλι.

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και ο ΦΩΤΗΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ, από την Κερασούλα Καλαμπάκας, ήταν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη (9η και 12η πολιτεία) που «έφυγαν» από τη ζωή.

Ο αγαπημένος μας και αξέχαστος ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, παιδί αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πολιτικών προσφύγων στην Τασκένδη (13η πολιτεία), στέλεχος του ΚΚΕ στη Γερμανία, «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή (14/1/2006).

Οι γονείς μας βασανίστηκαν, κυνηγήθηκαν, εξορίστηκαν, πήραν τα βουνά και πολέμησαν, δε συμβιβάστηκαν αλλά αντιστάθηκαν. Στη μνήμη τους και προς τιμήν των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ προσφέρουμε 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ειρήνη - Κώστας Βαβίτσας

Μαρίκα - Γιώργος Μπουκουβάλας

Lippstadt

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/10/2018 «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα μου ΤΣΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ετών 92), αταλάντευτη οπαδός του Κόμματος σε όλη της τη ζωή. Στη μνήμη της προσφέρω το ποσό των 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος.

ΖΕΡΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ντόλας
ΖΕΡΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ντόλας
Ο γιος της Τσουράς Γιώργος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, γνήσιων αγωνιστών της εργατικής τάξης, που αφιέρωσαν τη ζωή τους, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στο ιδανικό της απελευθέρωσης της ανθρωπότητας από τα δεσμά της μισθωτής σκλαβιάς, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω των ΚΟΒ Εύοσμου και ΚΟ Χανίων.

Γεωργία, Λεωνίδας, Τάσος, Βασίλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑΦΑΛΟΓΛΟΥ η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 100 ευρώ προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου.

***

ΦΩΤΟ

Περνάνε 25 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Δεν σε ξεχνάμε ποτέ. Στη σκέψη μας λάμπει η γλυκιά και ευγενική μορφή σου που έδειχνε την καλοσύνη της ψυχής σου. Νωρίς νωρίς, μαθητής Γυμνασίου, οργανώθηκες στο ΚΚΕ. Πήρες μέρος σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης Ιστορίας του έθνους.

Ξεκινώντας από τον Ελληνο-ιταλικό πόλεμο, αντάρτικο του ΕΛΑΣ και στη συνέχεια κυνηγημένος βγήκες στο δεύτερο αντάρτικο. Με απώλειες από απανωτούς τραυματισμούς βρέθηκες στη δεύτερη πατρίδα σου, την Πολωνία. Και εκεί δεν σταμάτησες, ολόψυχα, με αυτοθυσία να χτίζεις τα όνειρά σου. Πάλευες για να γίνουν πραγματικότητα τα ιδανικά που πίστευες, να γίνουν πράξη τα οράματά σου. Γυρνώντας στην πατρίδα το 1979 δεν έπαψες να υπερασπίζεσαι με σθένος και αγωνιστικότητα τα ιδανικά του σοσιαλισμού από τις γραμμές του Κόμματος.

Στη μνήμη σου εγώ η σύζυγός σου Βασιλική, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου προσφέρουμε 70 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης - Καλλιθέας Θεσσαλονίκης για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (φωτ.), που σάπισε στις εξορίες, και της μάνας μου ΚΑΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (φωτ.), του παππού μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ (που τον κρέμασαν οι Χίτες) και των θείων μου ΓΙΑΝΝΗ (που έπεσε αγωνιζόμενος στη μάχη της Καλαμάτας) και ΣΠΥΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (που τον εκτέλεσαν στο Γουδή), της γιαγιάς μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (που δεν έφτανε που της σκότωσαν άντρα και παιδιά, την έστειλαν και εξορία), του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΘΑ (μεγάλου αγωνιστή και άξιου μέλους του ΚΚΕ), του φίλου και συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (πρόσφυγα στην ΕΣΣΔ) και κάθε συντρόφου που αφιέρωσε τη ζωή του στον τίμιο αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ και στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
Επίσης, στον «Ριζοσπάστη» προσφέρω άλλα 50 ευρώ, θεωρώντας χρέος να τιμήσω τα συντροφάκια μου, κομματικούς υπότροφους στην ΕΣΣΔ, που μέχρι σήμερα μάχονται στις γραμμές του ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, από το Μαυροβούνι Γυθείου Λακωνίας, ο οποίος αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του για να 'ρθουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας, προσφέρω για τα 100 χρόνια του τιμημένου Κόμματός μας 50 ευρώ.

Κατερίνα

***

ΦΩΤΟ

Στις 28 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν οχτώ χρόνια από το θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ. Γεννήθηκε στο Μάνεσι Αργολίδος, την 1/9/1929, από αγροκτηνοτρόφους και κομμουνιστές γονείς. Ο πατέρας του είχε εξοριστεί στην Ικαρία, έτσι το βάρος της επιβίωσης της οικογένειας είχε πέσει πάνω του. Αριστος μαθητής στο σχολείο, μπήκε πρώτος στην Ανωτάτη Εμπορική (ΑΣΟΕΕ). Από μικρό τον συνεπήραν οι ιδέες του ΚΚΕ και εντάχθηκε στα Αετόπουλα και στην ΕΠΟΝ, πολεμώντας τους Γερμανούς.

Φανατικός οπαδός της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, διώχθηκε για τις ιδέες του. Αριστούχος πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, πέρναγε σε όλους τους γραπτούς διαγωνισμούς για δημόσιες θέσεις (Τράπεζα της Ελλάδος, υπουργείο Συντονισμού, υπουργείο Οικονομικών), αλλά το σύστημα της εθνικοφροσύνης δεν του έδινε χαρτί κοινωνικών φρονημάτων για να πιάσει δουλειά. Το 1958, όταν η ΕΔΑ έπιασε το ιστορικό ποσοστό του 25%, το σύστημα φοβήθηκε και του επέτρεψε να πιάσει δουλειά στο υπουργείο Οικονομικών, όπου αν και είχε όλα τα τυπικά προσόντα δεν του επέτρεπαν να προαχθεί και κέρδιζε όλες τις προαγωγές του στα δικαστήρια. Το 1967 η χούντα των συνταγματαρχών τον απέλυσε γιατί αρνήθηκε να προπαγανδίσει υπέρ της, στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, όπου τον είχε μεταθέσει. Προσωπικός φίλος του βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Κάππου, έδρασαν μαζί στον αντιδικτατορικό αγώνα. Το 1974, επανήλθε στην υπηρεσία του και ασχολήθηκε με το συνδικαλισμό, ύστερα από εντολή του Κόμματος, του οποίου ήταν πλέον ενεργό και πολύ δραστήριο μέλος του.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΑΛΑΤΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΑΛΑΤΟΣ
Υπήρξε στέλεχος της ΔΑΣ εφοριακών και είχε εκλεγεί επανειλημμένα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Αττικής και νήσων.

Κομμουνιστής με τα όλα του, υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης (ΕΕΔΥΕ) Δάφνης και πρόεδρος των αντιστασιακών (ΠΕΑΕΑ) του Νομού Αργολίδας. Απεβίωσε στις 28 Δεκέμβρη 2010 σε ηλικία 81 ετών. Η σπορά που έριξε γύρω του έπιασε τόπο. Η γυναίκα του, τα τρία παιδιά του και όλα τα εγγόνια του είναι κομμουνιστές και συνεχίζουν το έργο του, μέχρι να αλλάξει αυτός ο κόσμος της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να ανατείλει ο νέος κόσμος, του κομμουνισμού, που ονειρεύτηκε και πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, αντί μνημοσύνου, η γυναίκα του Αγγελική, ο γιος του Χρήστος και οι κόρες του Βασιλική και Ευαγγελία προσφέρουν στο Κόμμα του, το ηρωικό ΚΚΕ, το ποσό των 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ του υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.


ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΒΙΤΣΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΒΙΤΣΑ

ΦΩΤΗΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ
ΦΩΤΗΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΙΜΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΙΜΑΣ

ΚΑΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ
ΚΑΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΥΡΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΥΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΦΑΛΟΓΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΦΑΛΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΡΒΑ (ΝΤΟΛΑ)
ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΡΒΑ (ΝΤΟΛΑ)

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ