ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 5 Γενάρη 2019 - Κυριακή 6 Γενάρη 2019
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΜΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΜΟΣ
ΦΩΤΟ

Για τη συμπλήρωση 2 χρόνων από τότε που μας άφησε αναπάντεχα ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση για τα 100 χρόνια του Κόμματος 500 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μουσικών του Ελεύθερου Επαγγέλματος της ΚΟ Αττικής και 300 ευρώ στην ΚΟΒ Δόξας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγός του Εύα, τα παιδιά Φανή και Χρήστος

  • Στη μνήμη του συντρόφου μας ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ προσφέρουμε, ως πρώτη δόση, 300 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο γιος του Χρήστος και οι σύντροφοί του Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Ζιώγας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των γονιών μου, ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ (Φεραίος) και ΒΕΤΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ, που η ζωή και η δράση τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι από την 100χρονη ζωή και δράση του ηρωικού Κόμματος, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 300 ευρώ μέσω της ΚΟ Λάρισας.

Ο Μιχάλης Παπαδάμος γεννήθηκε το 1911 στο Βελεστίνο, από φτωχή αγροτική οικογένεια. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1936. Επαιξε σημαντικό ρόλο από διάφορες θέσεις στον απελευθερωτικό αγώνα του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. Τον Ιούλη του 1946, του δόθηκε εντολή από το Γραφείο Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ να συγκροτήσει το Αρχηγείο Πηλίου του ΔΣΕ, στη συνέχεια έγινε διοικητής τάγματος και το Μάη του 1948 διοικητής της 123ης ταξιαρχίας, που ανήκε στην 1η Μεραρχία με διοικητή τον Χαρίλαο Φλωράκη (Γιώτη). Η 123η ταξιαρχία πήρε μέρος σε πολλές μάχες σε Γράμμο, Ολυμπο, Πιερία και άλλες περιοχές. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ από το Γράμμο - Βίτσι, του ανατέθηκε αποστολή να συγκροτήσει ομάδα ανταρτών που να δράσει στην Ανατολική Θεσσαλία. Κατόρθωσε να διαφύγει με άλλους 18 συντρόφους στην Αλβανία το καλοκαίρι του 1950!

ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
Στην Τασκένδη, όπου εγκαταστάθηκε με τη συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα, Βέττα, απέκτησαν δύο κόρες, συνέχισε την κομματική δουλειά, μέχρι τον επαναπατρισμό του και στην Ελλάδα. Αρχικά το 1976 δούλεψε στη Μαγνησία, Γραμματέας της Νομαρχ. Επιτροπής και στη συνέχεια μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας.

Η σταθερότητά του και η αταλάντευτη πίστη του στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και προλεταριακού διεθνισμού φάνηκαν ιδιαίτερα την περίοδο των ανατροπών στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες και την κρίση στο Κόμμα το 1991. Στάθηκε στην πρώτη γραμμή της πάλης ενάντια στους αναθεωρητές και σε όσους προσπάθησαν από μέσα να διαλύσουν το Κόμμα. Παρέμεινε μέχρι το θάνατό του, το 1999, πιστός μαχητής, σεμνός αγωνιστής, ανώτερος στο ήθος και υπόδειγμα κομμουνιστή. Την ίδια κομματική στάση κράτησε και η σύντροφός του στο κόμμα, Βέττα, μέχρι το θάνατό της το 2006.

Γεωργία Παπαδάμου και Ειρήνη Πουλακίδα

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Αδάμ Κανακάρης από τη Στοκχόλμη προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Στοκχόλμης, για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, το ποσό των 100 σουηδικών κορονών, στη μνήμη της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ και του ΙΩΣΗΦ ΚΑΝΑΚΑΡΗ, αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, από την Καισαριανή.

***

ΦΩΤΟ

Για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ προσφέρω στη μνήμη της συντρόφισσάς μου ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΕΦΕΡΗ 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ικαρίας.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ
Παντελής Παναγιώτου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντροφισσών ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΕΦΕΡΗ, αγωνιστριών της ζωής και της ταξικής πάλης, που «έφυγαν» άδικα και πρόωρα από τη ζωή, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στον αγωνιστικό δρόμο που βαδίσανε μέχρι την τελική νίκη του λαού μας.

Στάθηκαν αταλάντευτα πιστές στην κοσμοθεωρία του μαρξισμού - λενινισμού, στάθηκαν αποφασιστικά στη γραμμή των επαναστατικών χαρακτηριστικών του Κόμματος, του τιμημένου ΚΚΕ που τώρα γιορτάζουμε την 100χρονη αγωνιστική του πορεία.

Στη μνήμη τους η Καραμαλίκη Χριστίνα προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καθαριστριών, του Τομέα Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, συζύγου και πατέρα, ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, που στις 9 Γενάρη συμπληρώθηκαν 23 χρόνια που «λείπει» από κοντά μας.

Υπήρξε σε όλη του τη ζωή μαχητής για μια Ελλάδα χωρίς τους «προστάτες» Αμερικανούς και Αγγλους, για μια Ελλάδα χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για μια Ελλάδα σοσιαλιστική, με αξίες για τη ζωή του λαού της και όλων των ανθρώπων. Σε κάθε μάχη ήταν μπροστά.

Μέλος της ΕΠΟΝ, του ΚΚΕ, στον ΔΣΕ, χρόνια φυλακής και εξορίας. Απέδρασε μαζί με άλλους συντρόφους από τις φυλακές Βούρλων στον Πειραιά. Ηταν μαζί με πολλά μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ στις ψευτοδίκες για κατασκοπεία τη δεκαετία του '60.

ΤΣΙΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΙΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Στη δικτατορία φυλακίστηκε και βασανίστηκε. Πάντα αγωνιστής, χωρίς βήμα πίσω, έως το τέλος της ζωής του, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και καθημερινός αναγνώστης του «δικού του Ριζοσπάστη».

Με ευκαιρία την Οικονομική Εξόρμηση προσφέρουμε στη μνήμη του στο αγαπημένο μας ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Μενιδίου.

Η σύζυγος Ελένη, τα παιδιά Θανάσης και Παναγιώτης, τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ 2

Περήφανα για το υπεραιωνόβιο ΚΚΕ και για να μην ξεχάσουμε ότι ανάμεσα στη θριαμβεύουσα στρατιά των αθάνατων νεκρών μας συμπεριλαμβάνονται και οι ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ (φωτ.), ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (φωτ.), ΣΤΑΜΚΟΥ ΑΝΝΑ, ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, αγωνιστές του αναπηρικού και όχι μόνο κινήματος, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Θεαγενείου Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης είναι λίγα.

Ενας σύντροφος

***

ΦΩΤΟ 5

Τι κι αν πέρασαν τόσα χρόνια απ' τον θάνατό τους, εμείς πάντα θα τους θυμόμαστε και θα τους θαυμάζουμε για τη στάση ζωής που κράτησαν όσο ζούσαν και για τον αγώνα που έκαναν για μια άλλη κοινωνία, με σεβασμό στον άνθρωπο, αυτή την κοινωνία την κομμουνιστική.

Ο γιατρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΥΤΣΑΛΗΣ σκοτώθηκε στα Δεκεμβριανά το '44 στη «Σωτηρία», υπίατρος στο Αλβανικό Μέτωπο και μετέπειτα γιατρός του ΕΑΜ στην περιοχή του Ελικώνα.

ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Η σύζυγός του, ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΥΤΣΑΛΗ, που έχασε τη ζωή της το 1995, αγωνίστηκε μέσα σε αντίξοες συνθήκες να θρέψει και να μεγαλώσει τα πέντε παιδιά τους, μετά τον χαμό του συζύγου της.

Ο σύντροφος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΦΗΣ, μέλος του Κόμματος από το 1936, ανθυπολοχαγός του ΕΛΑΣ, αδηλωσίας της Μακρονήσου, έχασε τη μάχη της ζωής το 1996.

Η σύζυγός του, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΥΤΣΑΛΗ - ΤΣΙΦΗ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης από τα 13 της, βοηθούσε στα χειρουργεία που έκανε ο πατέρας της, στον Ελικώνα στη θέση Αρβανίτσα το 1943-44 . Ακολούθησε ο γολγοθάς της με ξυλοδαρμούς από χίτες και ταγματασφαλίτες και «έφυγε» από κοντά μας το 2013.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΟΥΤΣΑΛΗΣ, γιος του γιατρού Κωνσταντίνου Προύτσαλη, άνθρωπος αγωνιστής για τα ιδανικά του, με σεμνότητα και αξίες στην κοινωνία της Λιβαδειάς, όπως ο πατέρας του, με ανιδιοτέλεια, «έφυγε» από κοντά μας το 2013.

Στη μνήμη τους οι Κωνσταντίνος Προύτσαλης, Τσιφής Γεώργιος, Τσιφής Δημήτριος, Γεωργία Προύτσαλη - Μπλέτσα, Ελένη Προύτσαλη - Σκούτα, εγγόνια και παιδιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Προύτσαλη, προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των δικών μας ανθρώπων, ΝΩΝΤΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και στελέχους του ΚΚΕ, σεμνού και πάντα αισιόδοξου, ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, περήφανης και πάντα δίκαιης σε όλη της τη ζωή. ΒΑΓΓΕΛΗ (Αλέξη) ΚΩΣΤΟΥΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και πιστού στελέχους του ΚΚΕ, φωτεινής μορφής μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας, με τη συμπλήρωση 100 χρόνων αγώνων του ένδοξου Κόμματός μας, προσφέρουμε 230 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
Αγλαΐα και Αγγελική Κωστούδη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αδερφών μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ, μέλους του ΚΚΕ και του ΕΑΜ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, που εξορίστηκε, φυλακίστηκε για πολλά χρόνια και αποφυλακίστηκε με την πτώση της χούντας, κομμουνιστή που βοήθησε στην ανασύνταξη της Κομματικής Οργάνωσης Μαγνησίας και παρέμεινε σταθερός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι που «έφυγε» από τη ζωή, και ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ, μάχιμου υποστηρικτή του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση το ποσό των 200 ευρώ, μέσω της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Ο αδελφός τους Δημήτρης Παπαδούλης

***

ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη των αγωνιστών ΗΛΙΑ ΝΟΕΑ (φωτ.), έφεδρου ανθυπολοχαγού στον πόλεμο της Αλβανίας, μέλους του ΚΚΕ, αρχηγού της ανταρτομάδας της Σαϊδόνας, που χτύπησε τους Ιταλούς και τους ντόπιους συνεργάτες τους το Μάρτη του 1942, καταδικάστηκε από έκτακτο ιταλικό στρατοδικείο και εκτελέστηκε στην Καλαμάτα το Μάη του 1942, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑ (φωτ.), τελειόφοιτου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κομμουνιστή Ακροναυπλιώτη, ενός από τους 200 εκτελεσθέντες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944, ΛΕΩΝΙΔΑ (ΛΟΥΗ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, που δολοφονήθηκε από τους Χίτες, στα 19 του χρόνια, τον Αύγουστο του 1947, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΒΑΣΟΥ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), έφεδρου ΕΛΑΣίτη, υπεύθυνου Κέντρου Πληροφοριών των ανταρτών του Συγκροτήματος Ταϋγέτου, που πέθανε το 1976, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ (ΛΟΥΛΑΣ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), υπεύθυνης Επιμελητείας των μαχητών του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που πέθανε το 1988, ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ (ΝΩΝΤΑ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), μαχητή του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, τραυματία στη μάχη της Βαμβακούς Λακωνίας, που πέθανε το 1996, ΓΙΩΡΓΙΑΣ (ΓΙΩΡΓΙΤΣΑΣ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), μαχήτριας του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που πέθανε το 2016, ΚΩΣΤΑ ΞΥΔΕΑ (φωτ.), Ταγματάρχη του ΔΣΕ από τη Σαϊδόνα, που έπεσε ηρωικά στα Πηγάδια Ταϋγέτου το 1949, ο Αριστοτέλης Καστριτσέας προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑ Σαρ. ΦΡΑΓΚΟΥ από το Κυπαρίσσι Ευδήλου Ικαρίας, που από τα νεανικά του χρόνια συνδέθηκε με το εργατικό και λαϊκό κίνημα της χώρας μας, με το ΚΚΕ, το Κόμμα του, που φέτος κλείνει τον πρώτο αιώνα ζωής του, μιας ζωής που συμπεριελάμβανε τον ίδιο (ΟΚΝΕ, Μέση Ανατολή, ΕΑΜ, ΔΣΕ, φυλακές, εξορίες), μιας ζωής με στερήσεις, με βιοπάλη, με πίστη, που ήταν ο πρώτος μέντοράς μας, προσφέρουμε με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευδήλου.

Κώστας, Σαράντος

***

ΦΩΤΟ

H KOB Aγίου Κηρύκου Ικαρίας του ΚΚΕ προσφέρει το κλείσιμο της Δευτέρας 17/12/2018 (765 ευρώ) στη μνήμη του συντρόφου μας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή στις 28/10/17 και ήταν από τα πρωτοπόρα και αλύγιστα μέλη της Οργάνωσής μας.


ΙΩΣΗΦ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΥΤΣΑΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΥΤΣΑΛΗΣ

ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΤΣΙΦΗ - ΠΡΟΥΤΣΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΣΙΦΗ - ΠΡΟΥΤΣΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΝΟΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΝΟΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΞΥΔΕΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΞΥΔΕΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΡΟΥΤΣΑΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΡΟΥΤΣΑΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΡΟΥΤΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΡΟΥΤΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ

ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΟΣ)
ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΟΣ)

ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΛΟΥΛΑ)
ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΛΟΥΛΑ)

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ


Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ