Σελ. /16
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 2 Ιούνη 2013 - αριθ. φύλλου: 11565

ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σχεδιασμός και ένταση της δράσης με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες

Στον απολογισμό της δράσης και στο σχεδιασμό της παρέμβασης των Συλλόγων και των Ομάδων για το επόμενο διάστημα επικέντρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΓΕ στη χτεσινή του συνεδρίαση. Στα πλαίσια και της συμπλήρωσης των 37 χρόνων από την ίδρυση της Ομοσπονδίας, που συμπληρώνονται στις 26 Ιούνη, οι δυνάμεις της ΟΓΕ νιώθουν ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη να ανταποκριθούν στις σημερινές απαιτήσεις, για οργάνωση των γυναικών των εργατικών - λαϊκών οικογενειών στα συνδικάτα, στους συλλόγους και τις ομάδες της ΟΓΕ, στο τράβηγμα στους αγώνες για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των οικογενειών τους, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική και τα μονοπώλια, στο ρόλο τους στην οργάνωση και ανάπτυξη της Λαϊκής Συμμαχίας.


ΣΕΛ.  16


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Ενας αιώνας πάλης

Τα εκατό χρόνια ύπαρξης και δράσης του γιορτάζει φέτος ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, που καθίσταται έτσι το αρχαιότερο καλλιτεχνικό σωματείο της χώρας. Με αφορμή αυτήν την επέτειο, ο «Ρ» συζήτησε με τον πρόεδρο του ΠΜΣ, Βασίλη Παρασκευόπουλο.


ΣΕΛ.  3
ΜΜΕ
Ο ΣΥΡΙΖΑ και το BBC

Σύμφωνα με το «σχήμα» που περιέγραψε ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του, το BBC αποτελεί πρότυπο, καθώς είναι ένας ανεξάρτητος δημοσιογραφικός οργανισμός, στον οποίο δεν παρεμβαίνει ο ένας ή ο άλλος υπουργός της κυβέρνησης της Μ. Βρετανίας.


ΣΕΛ.  8
ΟΥΕΦΑ
Το... κερδοφόρο πείραμα

Το πείραμα της ΟΥΕΦΑ προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά της αλλά και να αλλάξει προφίλ σε μια διοργάνωση που ήδη είχε αμαυρωθεί από περιστατικά βίας, κακές διαιτησίες, ψιθύρους για τα αποτελέσματα, κινδύνευε να απαξιωθεί, αλλά ήταν και μπροστά σε νέα δεδομένα (π.χ., επιστροφή των αγγλικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), πέτυχε και με το παραπάνω τους στόχους της Συνομοσπονδίας.


ΣΕΛ.  7
ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
Ενίσχυση της θεραπευτικής δύναμης του ανθρώπινου οργανισμού

ΣΕΛ.  9

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ