Σάββατο 7 Μάρτη 2020 - Κυριακή 8 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο αρχικά αναμένονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και βαθμιαία στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς στα βορειοδυτικά να είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα σημειωθούν την Κυριακή με βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στα

ανατολικά νότιοι 5 με 7 και στο ανατολικό Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια της χώρας.

Τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση, αλλά στη Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς κατά τόπους μέχρι το απόγευμα να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και νότια.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ