Παρασκευή 27 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ: Προειδοποιητικές στάσεις εργασίας, ενάντια στις καθυστερήσεις των πληρωμών και τις απολύσεις, έχει προκηρύξει η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών. Η πρώτη στάση εργασίας θα γίνει σήμερα Παρασκευή (9.00 - 13.00) και η δεύτερη αύριο Σάββατο (μεσάνυχτα έως 4 π.μ.). Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς (10 π.μ. στο προαύλιο της «Ευρώπης» την Παρασκευή και 1 π.μ. στην «Ιριδα» το Σάββατο).

ΣΕΤΗΠ: Σε σύσκεψη καλεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) την Κυριακή 29/1, στις 11 π.μ., στο ΕΚΑ (3ης Σεπτέμβρη και Μάρνη), τους εργαζόμενους που πρόσφατα έγιναν μέλη του.

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Σε κινητοποιήσεις κατεβαίνουν την επόμενη βδομάδα επιχειρησιακά σωματεία στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, ενάντια στις απολύσεις, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την εντατικοποίηση της εργασίας κ.ά. Στη «Nokia» θα γίνει στάση εργασίας την Τρίτη 31/1. Στη «Cyta Hellas» στάση εργασίας την Τετάρτη 1/2 και στη «Wind» απεργία την Πέμπτη 2/2.

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Με παραστάσεις διαμαρτυρίας στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την Τρίτη 31/1, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι 42 συμβασιούχοι που απασχολούνταν στο Δήμο Κορίνθου και η δημοτική αρχή αρνείται να ανανεώσει τις συμβάσεις τους. Την κινητοποίηση αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα που έχουν δημιουργήσει, σε σύσκεψη που έκανε την περασμένη Τρίτη.
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org