Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 2010 - Κυριακή 26 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/12/2010 (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ)

Αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Από το απόγευμα οι βροχές στα βορειοδυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ, που από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/12/2010 (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)

Στα δυτικά, στα βόρεια, στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά θα είναι κατά τόπους έντονα, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Ανεμοι: στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/12/2010

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας. Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/12/2010

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα δυτικά πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη βαθμιαία 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ