Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Δουλιά τους να αισχρο - κερδο - σκοπούν

«Εξι πολύ γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ (Bazaar, Carrefour Μαρινόπουλος, Ατλάντικ, Βασιλόπουλος, Alimenta, Ξυνός) παραπέμπονται στον εισαγγελέα και την αρμόδια Αγορανομική Επιτροπή, γιατί μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν από τη Νομαρχία Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι διέθεταν φθηνότερες τιμές των προϊόντων στα ράφια και ακριβότερες στις ταμειακές μηχανές» (η είδηση στη «ΝΙΚΗ»).

Τήβεννος όπως ρόμπα

«Οσον αφορά τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που θα χορηγούν οι μητροπολίτες ελπίζω να προβλέπουν πως αποκλείονται από το ιερατικό στάδιο οι υποκριτές, οι άπληστοι, οι ασελγείς, οι φιλοχρήματοι και οι παιδεραστές, εκτός αν υπάρχει φόβος, μήπως τα νέα ιδρύματα μείνουν χωρίς τρόφιμους. Είναι αυτονόητος ο αποκλεισμός των γυναικών, αφού η απουσία τους δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στα ανδρικά μοναστήρια, πράγμα που σημαίνει πως είναι περιττές και αχρείαστες εκτός αν είναι ανιψιές δεσποτάδων» (ο Κώστας Γεωργουσόπουλος στα «ΝΕΑ»).

«Δεν κάνει το παιδί»

«Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας για τον Γ. Παπανδρέου υποστήριξε: "Δεν κάνει για πρωθυπουργός το παιδί, δεν κάνει"» (η αναφορά στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Χα! Χα! χάθηκαν...

«"Είναι γεγονός, για να πούμε τα πράγματα ως έχουν, ότι χάθηκαν κιβώτια αποδεικτικού υλικού που αφορούσαν τη 17Ν", παραδέχτηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκης» (το θέμα στην πρώτη σελίδα της «ΒΡΑΔΥΝΗΣ»).



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ