Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο δεύτερος σε διάστημα μικρότερο των 15 ημερών, σημειώθηκε χτες το απόγευμα στην περιοχή της Σπερχειάδας Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή. Οπως ανέφερε σχετικό τηλεγράφημα του ΑΠΕ, το πρόβλημα προκλήθηκε από τον εκτροχιασμό των τριών τελευταίων βαγονιών εμπορικής αμαξοστοιχίας που κατευθυνόταν από Θεσσαλονίκη στη Θήβα μεταφέροντας σωλήνες. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι παρόμοιο πρόβλημα στην ίδια περιοχή είχε σημειωθεί το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη.

ΑΠΟ ΧΤΕΣ Δευτέρα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη και από τις 10 η ώρα το βράδυ της προηγούμενες μέρας μέχρι στις 6 το πρωί της επόμενης, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις σήραγγες των Τεμπών Τ1 και Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό έως χ/θ (400+265) καθώς και η είσοδος από τον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων.

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ και φρουρούμενος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ 16χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν προσπάθησε να ξεφύγει από αστυνομικούς, που τον είχαν συλλάβει κατά τη διάρκεια επεισοδίων τα οποία έγιναν στην Αθήνα. Ειδικότερα, τη στιγμή που ο 16χρονος αποβιβαζόταν από το περιπολικό, μόλις αυτό έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, φορώντας χειροπέδες, ξέφυγε από τους αστυνομικούς και πέρασε τρέχοντας στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε αρχικά ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι. Για το περιστατικό διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση στην Αστυνομία.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ