Κυριακή 18 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΟΔΟ
Κάνε πως δε βλέπεις

1. Ντρέπομαι, πόσο ντρέπομαι που ανήκω στον πολιτισμό της Ευρώπης.

2. Καμιά επιείκεια για τους Ευρωπαίους. Σφύριζαν αδιάφορα γύρω από τον ανοιχτό τάφο όπου οι Ισραηλινοί έριχναν τους Παλαιστινίους, κι ύστερα επέστρεφαν ήσυχοι στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία της άδειας φάτνης. Το θείο βρέφος το έσφαζαν στη Γάζα.

3. Κάνε πως δε βλέπεις: το αγαπημένο παιχνίδι των ηγετών της Δύσης. Ο πολίτης που θα βγάλει πρώτος τα μάτια του, θα κερδίσει ένα ζευγάρι γυαλιά τρισδιάστατα για ν' απολαμβάνει το σκοτάδι του.

4. Εμείς να 'μαστε καλά! Τι έκφραση κι αυτή...

5. Ας ξηλώσουμε τη λέξη «άφεση» από το λεξιλόγιό μας. Μετά το έγκλημα του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων, όποιος κάνει χρήση της άφεσης είναι συνένοχος στη γενοκτονία. Η άφεση έδωσε την απαραίτητη ανάσα στον ισραηλινό στρατό να τελειοποιήσει το έγκλημά του.

6. Η αραβοφαγία είναι το αγαπημένο χόμπι όλων των Δυτικών, που κρύβονται αδέξια πίσω από το Ισραήλ.

7. Το Ισραήλ είναι μια οργανωμένη συμμορία. Ακολουθώντας τη θεωρία του Φίρερ περί ζωτικού χώρου, εισέπραξε αυτό που του αξίζει: ζει μέσα σ' ένα τανκς μεγαλώνοντας τα παιδιά του με το σύνδρομο του εξολοθρευτή.

8. Οι Παλαιστίνιοι είναι μόνοι τους όπως το Μεσολόγγι, η κομμούνα, όπως όλοι οι ακέραιοι αυτού του κόσμου.

9. Τα νεκρά παιδιά της Παλαιστίνης. Νεκρά μέσα στο ναό τους, το σχολείο. Η μόνη εκδοχή που έχουμε για τον παράδεισο είναι το παιδί. Το σκοτώνεις και σκοτώνεις τον παράδεισο. Τα νεκρά παιδιά μάς αφήνουν εκτεθειμένους δίχως βάρος, έγκλειστους χωρίς καμία γαλήνη, σαν νεκρή παράσταση.

10. Η κακοφημία είναι το καθημερινό ψωμί του Ισραήλ, θ' αργήσουν να την πετάξουν από το πάνω τους. Οπως οι Γερμανοί έφτυσαν αίμα για να πετάξουν από πάνω τους τον εθνικοσοσιαλισμό.

11. Οσο το βιβλίο αυτό που οι ήρωές του κολυμπούν στο αίμα ελέω Θεού, η Βίβλος, θεωρείται ύψιστη αναφορά, τα εγκλήματα του Ισραήλ θ' αποκτούν προστάτες και στηρίγματα από παντού.

12. Γυρίζει ο τροχός της Ιστορίας. Οπως οι Ισραηλινοί έψαχναν κάποτε σ' όλο τον κόσμο Γερμανούς εγκληματίες πολέμου, έτσι θα ψάχνουν οι νέοι Παλαιστίνιοι τους σημερινούς Ισραηλινούς εγκληματίες πολέμου που θα κρύβονται στον κόσμο.

13. Η υπουργός Εξωτερικών κυρία Ντόρα εξίσωσε Παλαιστίνιους και Ισραηλινούς μ' εκείνον τον κομψό τρόπο που έχουν όσοι λατρεύουν τη δύναμη παιδιόθεν.

14. Οι Παλαιστίνιοι προχωρούν ακούγοντας το δίσκο των αγίων από τα βάθη αχνιστών σφαγείων.

15. Κάνε πως δε βλέπεις, κι αυτή τη φορά καλά κάνεις, γιατί περνά η κηδεία σου.


Του
Γιώργου ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ