Πέμπτη 13 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν άμεσα θα αποζημιωθούν οι ελαιοπαραγωγοί του Δήμου Βασιλικών του νομού Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη, Βέρα Νικολαΐδου και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα πάρουν, ώστε να υλοποιηθεί επιτέλους το δίκαιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου της Μύρινας Λήμνου, να κατασκευαστεί φράγμα στην περιοχή Κάσπακα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει άμεσα για την προώθηση της μελέτης για την εγκατάσταση κωπηλατηρίου στη λίμνη της Κάρλας, τη χρηματοδότησή της, όπως και την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση εκτίμηση των ζημιών στα κηπευτικά, στα ελαιόδεντρα και τα εσπεριδοειδή, ώστε να δοθούν άμεσα στους πληγέντες αγρότες της Μαγνησίας οι αποζημιώσεις για το 100% της ζημιάς που υπέστησαν για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στις οικονομικές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Μαυρίκος και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό πότε θα γίνει η κάλυψη των κενών θέσεων στα ΕΛΤΑ, με μόνιμο προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα οι κάτοικοι και να σταματήσει η απαξίωση του δημόσιου χαρακτήρα της υπηρεσίας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, τι ενέργειες σκοπεύουν να κάνουν, ώστε να προχωρήσει άμεσα η σύνταξη Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης για τον υγροβιότοπο Ντιπίου - Λάρσου του Δήμου Ευεργέτουλα του Ν. Λέσβου και η ολοκλήρωση της ένταξής του στο πρόγραμμα NATURA.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, γιατί δεν άρχισαν ξανά, το περασμένο φθινόπωρο, οι εργασίες για την εγκατάσταση των αγωγών ύδρευσης από το φράγμα Παναγιώτικο προς το Ανατολικό Πήλιο, συγκεκριμένα στο Λεφόκαστρο, όπως είχε συμφωνηθεί και τι μέτρα θα πάρει, ώστε να αποπερατωθεί το έργο πριν από την τουριστική περίοδο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ