Σάββατο 22 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΚΡΟΣ ανασύρθηκε, λίγα λεπτά πριν τις 8 χτες το πρωί, 70χρονος οδηγός αυτοκινήτου, το όχημα του οποίου παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο ύψος της διάβασης Μελισσατίκων στο Βόλο. Σύμφωνα με καταγγελίες τσιγγάνων της περιοχής, οι μπάρες της διάβασης είχαν «κολλήσει» και ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ περίμενε για κάποια λεπτά και μετά αποφάσισε να περάσει. Την ίδια στιγμή, όμως, περνούσε και η αμαξοστοιχία, με συνέπεια να συμβεί το μοιραίο. Κάτοικοι του παραπλήσιου οικισμού Αλιβερίου επισημαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν καθημερινά δεκάδες παιδιά που περνούν τη διάβαση για να πάνε στο 10o Δημοτικό Σχολείο και το 8o Νηπιαγωγείο της περιοχής, που βρίσκεται μετά τη διάβαση, σημειώνοντας ότι το τελευταίο δυστύχημα έγινε προ 10ετίας όταν χάθηκε ένα 18χρονο παιδί και τονίζοντας πως στη συγκεκριμένη διάβαση, κατά μέσο όρο, μεταξύ 6 και 7 χρόνων γίνεται ένα δυστύχημα και χάνονται άνθρωποι.

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Μεγάλη ένταση επικράτησε στις 10 χτες το πρωί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από ομάδα 25 νοσηλευόμενων κρατούμενων. Στο σημείο έφτασαν διαπραγματευτές που μιλούσαν με τους Γεωργιανούς κρατούμενους, εισαγγελέας, καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ. Η αναταραχή ξεκίνησε όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα συγγενής κρατούμενου προσπάθησε να περάσει ναρκωτικές ουσίες μέσα στο νοσοκομείο, έγινε αντιληπτή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πήραν τα ναρκωτικά και τη συνέλαβαν. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κρατουμένων.

ΠΥΚΝΟΙ ΚΑΠΝΟΙ τύλιξαν χτες την περιοχή του Ρέντη λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε τυπογραφείο. Στην περιοχή σήμανε συναγερμός, καθώς στους χώρους του τυπογραφείου υπήρχαν εύφλεκτα υλικά και η φωτιά θα μπορούσε να μεταδοθεί στους υπόλοιπους χώρους του. Στο σημείο έφτασαν άμεσα 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες μέσα σε είκοσι λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας από τον Ιούνη, ζητώντας να πραγματοποιηθεί έλεγχος στην επιχείρηση για μια σειρά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και για την πυρασφάλεια.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ