Παρασκευή 10 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ 4η ΦΟΡΑ εισήχθη την Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο φυλακισμένος Σπύρος Στρατούλης που βρίσκονταν χτες στην 59η μέρα απεργίας πείνας. Βρίσκεται στη φυλακή αυτήν την περίοδο για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση». Αίτημά του είναι να του επαναχορηγηθούν οι άδειες εξόδου που λάμβανε από τη φυλακή τα τελευταία χρόνια και έχουν διακοπεί. Ο κρατούμενος έχει ξεκινήσει την απεργία πείνας την 11η Νοέμβρη.

ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ εκτέλεσης καθηκόντων τίθενται με χτεσινή απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου δέκα σωφρονιστικοί υπάλληλοι που φέρονται να επέτρεψαν τη μετακίνηση του Χριστόδουλου Ξηρού στην πτέρυγα όπου κρατούνται μέλη της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς», για να γίνει η πρωτοχρονιάτικη γιορτή.

ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ παρίστανε σε περιοχή της Μαγνησίας 39χρονος με μπλούζα της Χρυσής Αυγής, που, αφού εξανάγκασε οδηγό διερχόμενου ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου να ακινητοποιήσει το όχημά του, τον ρώτησε εάν είναι Ελληνας ή αλλοδαπός και όταν αυτός απάντησε ότι είναι Ελληνας του επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία του. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη βία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρεις ξιφολόγχες, ένα ξίφος με λαβή, μια μανσέτα, ένας μπαλτάς και ένα μαχαίρι.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ