Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΗΣΤΕΙΑ σημειώθηκε χτες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφία». Το περιστατικό έγινε στις 8.10 το πρωί. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν με όπλα στο νοσοκομείο, σκορπώντας τον πανικό σε γονείς, παιδιά και προσωπικό. Οι ένοπλοι ληστές ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκεται υποκατάστημα της Alpha Bank, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή. Η Αστυνομία ερευνά υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ: Σε μονοκατοικία στη Λούτσα εισέβαλαν χτες στις 03.20 τα ξημερώματα δύο άγνωστοι και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων. Στο σπίτι, κατέφθασε η Αστυνομία, όπου βρήκε νεκρό τον 85χρονο άνδρα και δεμένη τη σύζυγό του, ηλικίας 74 χρόνων. Ο ηλικιωμένος είχε αναπνευστικά προβλήματα και φορούσε μάσκα οξυγόνου. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον άνδρα δε διαπίστωσε κακώσεις, ωστόσο τα αίτια του θανάτου του θα διευκρινιστούν από τη νεκροψία - νεκροτομή.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ και την Πέμπτη η «επιδρομή» της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των σχετικών ελέγχων βεβαιώθηκαν συνολικά 617 παραβάσεις παράνομων σταθμεύσεων, οι 497 σε ΙΧΕ, οι 24 σε ΔΧΕ, οι 75 σε δίκυκλα και οι 21 σε φορτηγά. Παράλληλα, αφαιρέθηκαν έξι ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας από ΙΧΕ αυτοκίνητα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ