Παρασκευή 10 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή η 24χρονη και ο 20χρονος φίλος της, οι οποίοι κατηγορούνται για το φόνο και τη ληστεία του 30χρονου στη Δάφνη, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη δολοφονία, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, είχε η 24χρονη που γνώρισε στο διαδίκτυο τον 30χρονο. Στην εξιχνίαση πάντως του εγκλήματος σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε μια φίλη της 24χρονης, η οποία προσήλθε αυτοβούλως στην αστυνομία και περιέγραψε όσα της είχε εξομολογηθεί η κατηγορούμενη.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ, εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι» απεμπλέκεται από την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αντιμετωπίζει στην υπόθεση του κατηγορούμενου επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη, καθώς επέστρεψε το ποσό των 500.000 ευρώ στην Proton Bank και κλείνει ουσιαστικά η ποινική εκκρεμότητα. Το ποσό των 500.000 ευρώ είχε δεχτεί ο Αντ. Δελλατόλας το Γενάρη του 2012 για εξαγορά ποσοστού της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ενός 31χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, καθώς θεωρείται ότι είναι ο δράστης του σοβαρού τραυματισμού μιας 30χρονης. Οπως ανακοινώθηκε, ο 31χρονος είχε φτάσει στην Αταλάντη με το θύμα και διέμεναν σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο κατηγορούμενος φέρεται να πυροβόλησε χτες τα ξημερώματα τη γυναίκα, μέσα στο δωμάτιο που έμεναν, και στη συνέχεια προσπάθησε να εξαφανιστεί. Η 30χρονη μεταφέρθηκε αρχικά, σοβαρά τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου χειρουργήθηκε και παραμένει νοσηλευόμενη.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ