Παρασκευή 30 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ: Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. H προσωρινή κράτηση αντικαταστάθηκε με τους όρους της χρηματικής εγγύησης, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και από τη Μονή Βατοπεδίου, καθώς και της υποχρεωτικής εμφάνισής του ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Α.Τ. της περιοχής. Ο ηγούμενος βρισκόταν προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό από τις 23/12/2011 για αδικήματα που αφορούν στην υπόθεση των ανταλλαγών με το δημόσιο.

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ γυναίκα συνάδελφό του, χτες ένας ταχυδρομικός υπάλληλος στα ΕΛΤΑ Πειραιά. Το πρωί, ο υπάλληλος μπήκε ένοπλος στο υποκατάστημα και την πυροβόλησε. Λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη. Τα αίτια ερευνώνται αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρονται σε προσωπικούς λόγους.

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο Κ. Κάτσενος, ένας από τους κατηγορούμενος της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» μετά την 6μηνη προφυλάκισή του. Η δίκη των κατηγορουμένων συνεχίζεται. Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Κάτσενος είχε παρουσιαστεί από μόνος του στην Εισαγγελία, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ