Παρασκευή 1 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ φακέλου - βόμβας με αποδέκτη τον διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού, προχώρησαν χθες το μεσημέρι οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν αξιωματικοί της Αστυνομίας, ο φάκελος περιείχε βίδες, πυρίτιδα και μπαταρία, ενώ φέρεται να έχει αποσταλεί από την Ιταλία. Ο εν λόγω φάκελος εντοπίστηκε στις 2.30 το μεσημέρι στο Φρουραρχείο των φυλακών και αμέσως ειδοποιήθηκε το αρμόδιο Τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

ΣΕ ΦΠΑ 23% θα υπάγονται πλέον και οι αποδοχές των έμμισθων δικηγόρων που εργάζονται με αντιμίσθιο στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, σε ΟΤΑ, τράπεζες κλπ., σύμφωνα με την υπ' αριθμό 909/2011 απόφαση του Β' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ετσι, το ΣτΕ επεκτείνει το ΦΠΑ και στους έμμισθους δικηγόρους.

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ: Αλλα τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα των 217 ατόμων που εκβίαζε καταστηματάρχες σε διάφορες πόλεις της χώρας συνέλαβαν χθες αστυνομικοί στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη των παραπάνω, βάσει εντάλματος από την 5η ανακρίτρια Πειραιά. Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 36, 48 και 53 ετών, εντοπίστηκαν σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, ενώ φέρεται να διέφυγε ένα ακόμα άτομο το οποίο αναζητείται.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ: Προχθές τα μεσάνυχτα δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένας 39χρονος στη Βούλα. Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για ενέδρα θανάτου, καθώς οι άγνωστοι περίμεναν το θύμα στην οδό Αθηνών 31. Οταν μάλιστα ο άτυχος άνδρας έφτασε στο αμάξι του, δέχθηκε περισσότερες από 10 σφαίρες (ακόμα και από καλάσνικοφ), ενώ δε δίστασαν να ρίξουν και τη χαριστική βολή. Ο 39χρονος, που είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές στο παρελθόν, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ΕΛ.ΑΣ. συσχετίζει τη προχθεσινή δολοφονία με την υπόθεση των ομάδων που εκβίαζε καταστηματάρχες.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ