Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας συνελήφθη χτες από την Αστυνομία και κατηγορείται για δωροδοκία και εκβίαση. Ο υπάλληλος είναι πολιτικός μηχανικός και υπηρετεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, ενώ είναι υπεύθυνος για τη διενέργεια τεχνικών ελέγχων στα προς αγορά ή ανέγερση σπίτια που προορίζονται για τους δικαιούχους του ΟΕΚ μέσω δανειοδοτικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με την καταγγελία 57χρονης δικαιούχου στην Αστυνομία, ο υπάλληλος απαιτούσε από αυτήν 10.000 ευρώ προκειμένου να της εγκρίνει την αγορά διαμερίσματος που είχε βρει στη Γλυφάδα μέσω δανειοδοτικού προγράμματος του ΟΕΚ. Τελικά συμφώνησαν στα 1.000 ευρώ. Χτες, αφού είχαν προσημειωθεί τα χαρτονομίσματα, η 57χρονη συναντήθηκε με τον 65χρονο υπάλληλο του ΟΕΚ στο διαμέρισμα της Γλυφάδας όπου πραγματοποιήθηκε αυτοψία. Οταν βγήκε από το διαμέρισμα ο 65χρονος πιάστηκε από αστυνομικούς.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 55 άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής για εμπορία ναρκωτικών μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησε η Ασφάλεια στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα στα Εξάρχεια.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ κατέθεσε χτες στο ΣτΕ η Κοινότητα Γραμματικού κατά της ίδρυσης ΧΥΤΑ στη θέση Μαύρο Βουνό. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το ΣτΕ απέρριψε αίτηση αναστολής της Κοινότητας που αφορούσε και πάλι την κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Τώρα, οι προσφεύγοντες ζητούν να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες πρόσφατες αποφάσεις του περιφερειάρχη Ανατολικής Αττικής του 2010 που εγκρίνουν τη διάνοιξη νέων οδικών προσβάσεων και τη διαπλάτυνση των υπαρχόντων οδών μέσα σε δασική έκταση και οδηγούν στο χώρο του υπό κατασκευή ΧΥΤΑ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ