Τρίτη 4 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ διενεργείται μετά την προσαγωγή των εννέα ατόμων που προκάλεσαν φθορές (με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα) σε αυτοκίνητα, σε ένα περίπτερο και σε αυτόματη ταμειακή μηχανή, γύρω στις 2 π.μ., της Κυριακής 2 Νοέμβρη, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: Δύο εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν χτες τα ξημερώματα σε ένα κατάστημα και αυτοκίνητα αποστράτων του Πολεμικού Ναυτικού. Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη έξω από κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Αγ. Παρασκευή, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρές υλικές ζημιές. Ιδιος μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα αποστράτων, στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ άλλα δύο καταστράφηκαν ολοσχερώς. Παράλληλα, χτες το μεσημέρι, εξερράγησαν άλλοι δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί, αυτή τη φορά στα γραφεία του Ταμείου Αποστράτων Πυροβολικού, στην οδό Χαλκοκονδύλη 35, αλλά και στην Ενωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, στη Χαρ. Τρικούπη 18.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ - ΔΣΑ: Την επαναφορά του θεσμού του αυτοδιοίκητου σε όλα τα μεγάλα δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της χώρας ζητούν, με κοινή ανακοίνωσή τους, οι δικαστικές ενώσεις (Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Ενωση Διοικητικών Δικαστών, Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος) και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας. Οι δικαστικές ενώσεις αξιώνουν την αλλαγή του τρόπου στην ανάδειξη των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τη ριζική αναμόρφωση του νόμου περί ευθύνης υπουργών κ.ά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ