Πέμπτη 27 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΕΚ ΑμΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) ενάντια στην ανεργία που μαστίζει τους ανθρώπους με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες, πραγματοποιεί σήμερα, στις 10.30 π.μ., η μαθητική κοινότητα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμΕΑ Γαλατσίου. Την κινητοποίηση στηρίζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο πραγματοποιούν σήμερα στις 11 π.μ. - 12 μ. οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σάμου.

«MEDIA MARKT»: Νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά στην Εισαγγελία Λάρισας, πραγματοποίησαν χτες το πρωί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων του νομού, ζητώντας εισαγγελική παρέμβαση για να χαρακτηριστεί παράνομη και καταχρηστική η απόλυση συνδικαλιστή από την πολυεθνική «MEDIA MARKT». Σε συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λάρισας (που χαρακτήρισε «ποινικό αδίκημα» την απόλυση), οι συνδικαλιστές τόνισαν ότι η απόλυση αποτελεί μία ακόμα συνδικαλιστική δίωξη που έρχεται να προστεθεί στις πολλές άλλες στο νομό και γενικότερα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ