Κυριακή 7 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ Πρωταθλήματα που έληξαν την περασμένη βδομάδα στο Μπελφόρ της Γαλλίας, παρατηρήθηκε μια άνευ προηγουμένου οικονομική εκμετάλλευση σε βάρος αθλητών και συνοδών γονέων, αφού προγραμματισμένες τιμές για ενοικιαζόμενα δωμάτια, με 27 ευρώ την ημέρα για δύο ή τρία άτομα, χρεώθηκαν από τους διοργανωτές στο υπερβολικό ποσό των 140 και 210 ευρώ με «σελφ σέρβις» φαγητό!

Μετά τον 9ο γύρο ο Αντώνης Παυλίδης είχε 6 βαθμούς και δύο αγώνες ακόμα, η Ζωή Ιορδανίδου, η Κατερίνα Παυλίδου και ο Τάσος Παυλίδης είχαν 5,5 βαθ. Ακολουθούσαν με 5 βαθ. οι Κυρατζόπουλος, Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη, Αναστασία Παγάνογλου, ενώ στους 4 βαθ. ήταν οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Μαρία Οικονομοπούλου, Αγγελική Παπαθανασίου. Τέλος, ο Γιώργος Καφετζής και Νίκος Βιδάλης είχαν 3,5 και 1 βαθμό, αντίστοιχα.

  • ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ μετά από αρκετό καιρό, το 16ο τεύχος του περιοδικού «Σκακιστικά Δρώμενα» με σκακιστικά και όχι μόνο θέματα. Το ανανεωμένο, τεχνικά και θεματικά, περιοδικό, περιμένει τους αναγνώστες του στα γνωστά σημεία πώλησης. Βιβλιοπωλείο ΚΑΪΣΣΑ Καλλιδρομείου και Ιπποκράτους, στο περίπτερο υπόγειου Σταθμού Ομόνοιας και στον συγγραφέα Ανδρέα Παπασταυρόπουλο, τηλ. 210-9246.255.
  • ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ σε πρόσφατο διεθνές τουρνουά, όπου ο μέσος όρος ΕΛΟ (για τους νέους φίλους της στήλης, το ΕΛΟ είναι ο βαθμός αξιολόγησης σκακιστών και σκακιστριών, ο οποίος αυξομειώνεται ανάλογα με τα αποτελέσματα), ήταν 2457, νικητής αναδείχτηκε ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής «Σρέντερ 9.0», γερμανικής κατασκευής με 8,5 βαθ. σε 10 αγώνες! Δεύτερος ο Ουρουγουανός Ροντρίγκεζ με 6 βαθ., τρίτος ο Αργεντινός Λαφουενέτ με 5,5 βαθ.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ