Κυριακή 16 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΟΙ ΝΕΟΙ και οι Νέες σκακίστριες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα που έγιναν στη Χαλκιδική, δεν έπιασαν την αναμενόμενη απόδοση, με αποτέλεσμα να μην μπουν ούτε στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας τους. Από τα 57 κορίτσια και αγόρια που εκπροσώπησαν την Ελλάδα διακρίθηκαν μόνο οι Παμπάλου Φωτεινή Ιορδανίδου, Σισμάνης και Κανακάρης από 7 βαθμούς στους 11 αγώνες. Από 6,5 βαθμούς συγκέντρωσαν οι Παπαδοπούλου Βέρα, Ν. Γαλόπουλος Α. Παυλίδης. Από 6 βαθμούς, είχαν οι Ισκος, Τ. Παυλίδης, Π. Γαλόπουλος, Καζαντζίδης, Λεμοντζόγλου, Δικταπανίδης, Παυλίδου και Μαρία Τσαρουχά. Συνολικά αγωνίστηκαν στη Χαλκιδική 990 σκακιστές και σκακίστριες από όλο τον κόσμο.

ΣΗΜΕΡΑ στη Νέα Υόρκη διεξάγεται ο τρίτος αγώνας του ματς Γκάρι Κασπάροβ με το ηλεκτρονικό πρόγραμμα Χ3D Fritz. Η τέταρτη και τελευταία παρτίδα του ματς θα παιχτεί μεθαύριο Τρίτη.

ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ εδώ και 40 χρόνια Πρωτάθλημα Πειραιά, θα διεξαχθεί φέτος στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω (Ιερά Οδός και Σούτσου - πλατεία Δαβάκη). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκακιστές και σκακίστριες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και μπορούν να δηλώσουν ότι θα αγωνιστούν (15 Νοέμβρη μέχρι 16 Δεκέμβρη κάθε Τετάρτη και Σάββατο) στον πρόεδρο του ΣΟ Αιγάλεω Δημ. Σκυριανόγλου, τηλ. 210.5311.473 και 210.7275.420.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ