Κυριακή 28 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις
  • Η ΕΝΩΣΗΣκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Κορυδαλλού, το ΣΟ Κορυδαλλού και το «Φυσιολάτρη» Νίκαιας διοργάνωσε ενημερωτικό σεμινάριο για διαιτητές σκακιού όλων των κατηγοριών, με κύρια θέματα τους νέους κανόνες και κανονισμούς της FIDE, οι οποίοι θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Ιούλη 2009. Εισηγητές ήταν ο διεθνής διαιτητής Τάκης Νικολόπουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της FIDE, και ο Μιχάλης Πρεβενιός.
  • ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣστα Πανελλήνια Νεανικά 2009 της ΕΣΣΝΑ ξεπερνάνε τους 130 σκακιστές και σκακίστριες (99+32) στις κατηγορίες κάτω των 8-10-12-14 και 16 χρόνων. Μερικά ονόματα: Αλεξάκης, Ανθόπουλος, Μπελιώτης, Μπάρδης, Μπιτσάνης, Τσίρος, Καραγιάννης, Κοσμάς - Λέκκας Δημ., Καφώρος, Λιάσκος, Τσακνή Ευανθία, Καφώρου Μυρτώ, Ηλιοπούλου Ελισάβετ, Φράγκου Μαρί, Αναστασοπούλου Ανδριάννα κ.ά.
  • ΕΚΑΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΠΤΑσκακιστές και σκακίστριες συμμετείχαν στο 7ο Φυσιολατρικό Σκακιστικό και Ανοικτό Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής 2009 που διοργάνωσε ο ΕΟΑΟ Φυσιολάτρης Νίκαιας. Μερικά ονόματα του 2ου γύρου: Αγγελής - Μπαλάσκας, Κεσόγλου - Γαζής, Γκούμας - Σίδερης, Κωστούρος - Μπαρμπαγιάννης, Ορνιθόπουλος - Τεπελένης, Λίτσας - Παπαδόπουλος, Σελιανίτη Ελεάνα - Καφώρος κ.ά.
  • Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣΟμιλος Περιστερίου καθιέρωσε για κάθε χρόνο σκακιστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Προέδρου Παναγιώτη Τραντάλη. Στο πρόσφατο Σιμουλτανέ που έδωσαν ο GM Γιάννης Νικολαΐδης και ο ΙΜ Γιάννης Συμεωνίδης στο Μπουρνάζι, αντιμετωπίζοντας συγχρόνως 21 σκακιστές, νίκησαν με 20,5 - 0,5. Την ισοπαλία απέσπασε ο Χονδροβασιλόπουλος Ι., ενώ την καλύτερη παρτίδα έπαιξε ο Χαλδαιαδάκης Β.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ