Κυριακή 18 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ (και κάθε Τρίτη έως 3 Μάρτη 2009) ξεκινάει στο ΣΟ Παγκρατίου - Ζηνοδότου 22 - Ανοιχτό Τουρνουά σκακιού για παίκτες με διεθνές ΕΛΟ 1800 και πάνω. Οι αγώνες θα γίνουν με ελβετικό σύστημα 7 γύρων, ενώ ο αριθμός των σκακιστών και σκακιστριών δε θα ξεπεράσει τους 40, συμπεριλαμβανομένων και έξι επίλεκτων νεαρών σκακιστών του ΣΟ Παγκρατίου και ΣΜΑΟ Καισαριανής. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 210-3202.399 ή 6938/085.349.

Επίσης στην ιστοσελίδα των παραπάνω σκακιστικών συλλόγων www.athenschess.gr, έχει αναρτηθεί το φινάλε Σίροβ - Τοπάλοβ από την πρόσφατη Ολυμπιάδα της Δρέσδης. Πρόκειται για υποδειγματικό χειρισμό της συνεργασίας Ρ-Π και πιονιών, που αναδεικνύει το συντονισμό δυνάμεων, παρά την υλική υπεροχή, ακόμα και στο φινάλε!

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑτου 2008, ο Σκακιστικός Ομιλος Ικαρίας διοργάνωσε στον Αγιο Κήρυκο αγώνες γρήγορου σκακιού με νικητές τους Ν. Ξενάκη, Ε. Ξηρομερίτη, Γ. Ξενάκη και Γ. Μελεσανάκη. Στους εφήβους, νικητής αναδείχτηκε ο Στ. Κέφαλος.

Τους αγώνες στην Ικαρία συμπληρώνουν οι προετοιμασίες για το καθιερωμένο Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Αιγαίου (θα διεξαχθεί μετά τις 20 Ιούλη 2009), καθώς και τα μαθήματα σκακιού για παιδιά Δημοτικού Σχολείου, μια αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια, που θα επιτρέψει σε πολύ μικρούς σκακιστές να αγωνιστούν μαζί με τους Γκραντ-Μετρ!



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ