Σάββατο 14 Μάρτη 2020 - Κυριακή 15 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32

ΚΑΙΡΟΣ

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται το Σάββατο που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια της χώρας θα πυκνώσουν και από αργά το απόγευμα στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στα βόρεια της χώρας, την Κυριακή θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές που γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο γρήγορα 7 με 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει αισθητή στα κεντρικά και βόρεια.

Τη Δευτέρα στα βορειοδυτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια θαλάσσια - παραθαλάσσια τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν στα βόρεια και από τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση στα ανατολικά και τα νότια.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ