Σάββατο 27 Γενάρη 2018 - Κυριακή 28 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Παγετός θα επικρατήσει τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Και την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα επικρατήσει τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές και βραδινές ώρες, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ