Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ψηφίζεις για όλα...

«Εκ των πραγμάτων τούτες οι εκλογές θα γίνουν με φόντο την πρόσφατη εθνική τραγωδία (...) πού χρόνος και μυαλό να προβληματιστεί το έρμο εκλογικό σώμα για τα όσα άλλα "εκκρεμή" και "εκ μεταφοράς" δομικά προβλήματα - το ασφαλιστικό, η παιδεία, η δημόσια διοίκηση, η δημόσια μέριμνα για την υγεία, η υπεσχημένη "επανίδρυση του κράτους";» (ο Θάνος Οικονομόπουλος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

και για τα κρυμμένα λόγια...

«"Δεν αρκούν κάποιες χιλιάδες ευρώ, η κάποια δάνεια. Χρειάζεται ένα συνολικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για όλη την περιοχή, με ιεραρχημένους κοινωνικούς, οικονομικούς, παραγωγικούς, οικολογικούς στόχους για την οικονομική, παραγωγική, οικολογική αποκατάσταση όλων των περιοχών" είπε ο κ. Παπανδρέου» (το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

και γι' αυτό που ο κόσμος τo 'xει βούκινο...

«Το επόμενο στοίχημα των επιτελών της Κουμουνδούρου είναι να αποφευχθεί πάση θυσία η ταύτιση του ΣΥΝ με το ΠΑΣΟΚ. "Εάν περάσει η αίσθηση στον κόσμο πως σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας κανενός, η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ είναι δεδομένη, τότε θα χαθεί η μάχη κατά του δικομματισμού και ο κόσμος θα στραφεί στο ΚΚΕ ή αλλού" λένε τα στελέχη του» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ