Σάββατο 21 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Οι Γερμανοί ξανάρχονται... «Σε νέο κύκλο εκβιασμού της κυβέρνησης για παραλαβή του "υποβρυχίου που γέρνει" προχωρά η γερμανική εταιρεία ThyseenKrupp, η οποία ελέγχει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Αυτός προέκυψε μία ημέρα πριν από την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ, με ανακοίνωση που θέτει αμέσως θέμα για τις 1.500 θέσεις εργασίας» (Μιχ. Καϊταντζίδης - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Κράτος - υποκλοπέας... «Την εντυπωσιακή παραδοχή ότι "σήμερα το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να διασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών απέναντι σε επίδοξους υποκλοπείς" διατύπωσε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Ανδρ. Λαμπρινόπουλος» (Γ. Πίκουλας - ΕΘΝΟΣ).

Ερευνα για τις εταιρείες... «Τελικά, ο δρόμος για την ιδιωτική Ανώτατη Εκπαίδευση στην Ελλάδα ξεκινά από την έρευνα. Η κυβέρνηση έχοντας προφανώς δεχθεί ότι το εμπόδιο του άρθρου 16 του Συντάγματος είναι δύσκολο να αρθεί προχώρησε σε άλλα μονοπάτια. "Μεταπτυχιακά Ινστιτούτα" είναι η διέξοδος που βρήκε ή μάλλον της προσέφερε το σχέδιο νόμου για την έρευνα που ετοιμάζεται να ψηφίσει, άρον-άρον και εν κρυπτώ, μέσα στο καλοκαίρι» (Αννα Ανδριτσάκη - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Δεν ξεχνούν... «Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να ξεχαστούν όλα αυτά και μύρια όσα παρόμοια. Να ξεχαστεί ο ρόλος των Αμερικανών, των Αγγλων, του ΝΑΤΟ στο σφαγιασμό της Κύπρου, επειδή αυτοί είναι που σήμερα προτείνουν το σχέδιο Ανάν, με το οποίο επιχειρούν να νομιμοποιήσουν το έγκλημα που διέπραξαν τότε. Οι λαοί της Ελλάδας και της Κύπρου όμως δεν ξεχνούν» (Γ. Δελαστίκ - ΕΘΝΟΣ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ