Παρασκευή 7 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αμερικάνικα

«Αναρχικοί και αριστεροί τρομοκράτες συνεχίζουν τις εμπρηστικές επιθέσεις και τις χαμηλού επιπέδου βομβιστικές επιθέσεις (γκαζάκια) εναντίον του αποκαλούμενου κατεστημένου και των αποκαλούμενων ιμπεριαλιστικών στόχων, όπως τράπεζες, δικαστήρια και οχήματα» (η έκθεση το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα, στο «ΠΟΝΤΙΚΙ»).

Ηπια...

«Οποια και αν είναι η πηγή μιας τρομοκρατικής εκδήλωσης στην τωρινή Ελλάδα (...) η σύνδεση θα γίνεται με το χειρότερο. Πάλι ήπια υπήρξε η χθεσινή αντίδραση...» (άρθρο στο «ΒΗΜΑ»).

Οργισμένα

«Η οργή μας δε θα καταλαγιάσει μέχρι να ξεριζώσουμε τα μάτια αυτών που είδαν τα σεξουαλικά όργανα των Ιρακινών, μέχρι Αμερικανοί, Βρετανοί, και Ισραηλινοί να βυθιστούν στον Τίγρη και τον Ευφράτη» (πιστός του Ισλάμ σε ιστοσελίδα / «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Ψύχραιμα

«Η θέση κλειδί της Κύπρου επιτρέπει άμεσες στρατιωτικές παρεμβάσεις χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος. Τυχόν εφαρμογή του σχεδίου Ανάν είναι σα να μεταβάλλουμε τη Μεγαλόνησο σε ορμητήριο της κολάσεως» (ο Μίκης στο περιοδικό «Αϊντινλικ» / «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Οικογενειακά

«Γραμματέας της ΑΚΟΑ είναι ο κ. Γ. Μπανιάς, για τη συζητούμενη μέχρι πρότινος υποψηφιότητα του οποίου στελέχη του ΣΥΝ έλεγαν πως κάθε άλλο παρά μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας δυναμικής παρουσίας των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς στις ευρωεκλογές» (το ρεπορτάζ στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ