Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Παλιά τους τέχνη κόσκινο

«Νέα δεδομένα και για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τον ΣΥΝ διαμορφώνουν από χθες στην Περιφέρεια Αττικής οι επίσημες ανακοινώσεις ξεχωριστών υποψηφιοτήτων από τον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Ι. Δημαρά και τον εργατολόγο κ. Αλ. Μητρόπουλο» (το θέμα στο ΒΗΜΑ).

Για να μένει στο απυρόβλητο το σύστημα

«Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο (...) έχει τους εξής στόχους: να εκδηλωθεί η αντίθεση στο Μνημόνιο, να στηριχθεί το κοινωνικό κράτος και να μην εφαρμοστεί ο "Καλλικράτης" ως δημοσιονομικός βραχνάς όπως επιβάλλουν οι δανειστές της χώρας» (το θέμα στο ΕΘΝΟΣ).

Ετοιμοι από καιρό

«Τρεις συλλογικότητες που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ (...) παρουσίασαν χτες την υποψηφιότητα (...) που είχε υποδείξει και η ΚΠΕ του ΣΥΝ» (το θέμα στην ΑΥΓΗ).

Αμορτισέρ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο μεγάλα κόμματα υποφέρουν από "αντάρτες" υποψήφιους (...) στο ΠΑΣΟΚ ο πειρασμός είναι μεγαλύτερος καθώς εκεί υπάρχει μεγάλο κομμάτι δυσαρεστημένων ψηφοφόρων τους οποίους όλοι θέλουν στην κάλπη τους. Ετσι στην Περιφέρεια Αττικής μπορεί να έχουμε ως και τρεις ΠΑΣΟΚογενείς υποψήφιους (...) το γεγονός έχει και μια δεύτερη ανάγνωση. Η ψήφος των δυσαρεστημένων ψηφοφορών του δεν θα κατευθυνθεί σε υποψήφιους άλλων κομμάτων. Θα αποτελέσουν, δηλαδή, ένα είδος αμορτισέρ» (το σχόλιο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ