Σελ. /20
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Δευτέρα 3 Ιούνη 2019 - αριθ. φύλλου: 13263


Με πείσμα και αισιοδοξία στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές

  • Στο δήμο Πάτρας, όπου επανεκλέχτηκε δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης, με νέες δυνάμεις συνεχίζουμε την αγωνιστική πορεία. Στους υπόλοιπους δήμους, από θέση αντιπολίτευσης, θα δώσουμε τη μάχη για τις λαϊκές ανάγκες
  • Τώρα είναι η στιγμή για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ, που είναι σταθερός αντίπαλος της πολιτικής των κυβερνήσεων του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, σταθερή δύναμη στο πλευρό του λαού

Δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα:

  • Μπαίνουμε από σήμερα στη μάχη για τις εκλογές της 7ης Ιούλη. Σε αυτές τις εθνικές εκλογές, σε συνθήκες μάλιστα ανόδου της συντηρητικής πολιτικής - εξαιτίας και της σημερινής κυβέρνησης, που αναστήλωσε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας την ίδια αντιλαϊκή πολιτική - κρίνεται κυρίως πόσο ισχυρός θα είναι ο ελληνικός λαός, το λαϊκό κίνημα την επόμενη μέρα, για να οργανώσει την αντεπίθεσή του. Κι αυτό σήμερα μπορεί να το δώσει μόνο ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ.
  • Γι' αυτό η ψήφος όχι μόνο των κομμουνιστών αλλά όλων των αριστερών, των προοδευτικών ανθρώπων, των ανθρώπων του μόχθου δεν πρέπει αυτήν τη φορά να σκορπιστεί δεξιά ή αριστερά, σε κόμματα που κυβέρνησαν και μας μάτωσαν, σε αναχώματα και επιλογές που με άλλα συνθήματα υπηρετούν την ίδια πολιτική. Αλλά ούτε και σε ακόμα πιο αντιδραστικές, φασιστικές, ακροδεξιές λύσεις, τύπου Χρυσής Αυγής ή Ελληνικής Λύσης.
  • Ολες οι αιτίες των αδιεξόδων και των μεγάλων προβλημάτων για το λαό μας είναι παρούσες. Ολοι οι παραπάνω είναι συνυπεύθυνοι και βεβαίως τα προβλήματα είναι εδώ.

Eurokinissi


ΣΕΛ.  3


ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Συνεχίζουμε τη συλλογική προσπάθεια για τα συμφέροντα του λαού

«Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι», δήλωσε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αμέσως μετά την επανεκλογή του με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, μιλώντας σε εκατοντάδες συγκεντρωμένους στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

  • Μεγάλο αγώνα έδωσαν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Πετρούπολη, Καισαριανή, Χαϊδάρι και Ικαρία χωρίς να κατορθώσουν την επανεκλογή. Υπόσχεση για συνέχιση του αγώνα από θέση αντιπολίτευσης.

ΣΕΛ.  4   -   5

Πίνακες με τα αποτελέσματα του β' γύρου σε περιφερειακές και δημοτικές εκλογές


ΣΕΛ.  9   -   17
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org