Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 16 Ιούνη 2012 - Κυριακή 17 Ιούνη 2012 - αριθ. φύλλου: 11283


ΚΚΕ ισχυρό η ελπίδα είναι εδώ

Συγκλονιστική η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα

  • Εμπρός για ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαό. Για πιο ισχυρό ταξικό κίνημα στους τόπους δουλειάς, σε όλους τους κλάδους, στις συνοικίες, στα χωριά. Για να βάλουμε εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να νικήσει ο λαός. Που σημαίνει να απαλλαγεί οριστικά από το ζυγό των μονοπωλίων και της ΕΕ. Αυτό είναι πραγματική νίκη και απελευθέρωση του λαού.
  • Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ για να τα βγάλετε πέρα απέναντι σε κάθε κυβέρνηση που θα επιτεθεί ακόμα πιο σκληρά ενάντια στο λαϊκό εισόδημα και τα κοινωνικά δικαιώματα. Κλείστε τα αυτιά σας στους ψιθύρους που προσπαθούν να υφαρπάξουν ψήφους. Ισχυρό ΚΚΕ στο εργοστάσιο, στο γραφείο, στο χώρο των αυτοαπασχολουμένων, των φτωχών αγροτών, των ανέργων, των γυναικών, της νεολαίας. Ισχυρό ΚΚΕ αποκούμπι, αλύγιστος υπερασπιστής του λαού.

ΣΕΛ.  2  -  5

Για την προκλητική παρέμβαση των «Financial Times Deutschland»

Σε μια αποστροφή της ομιλίας της, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σχολίασε το δημοσίευμα των γερμανικών «Financial Times» για τις εκλογές. Είπε:«Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να βάλουμε ένα ερώτημα: Σε τι αποσκοπούσε, σήμερα, σε τι αποσκοπεί μάλλον, η σημερινή γερμανική, προσέξτε, έκδοση των "Financial Times", που κάλεσε το λαό να μην ψηφίσει Τσίπρα; Σε τι αποσκοπεί; Είναι ένα ερώτημα. Γιατί, ξέρετε, τέτοια χοντράδα να την κάνουν δυο μέρες πριν τις εκλογές, οι Γερμανοί, οι οποίοι άλλωστε μέχρι τώρα έχουν μιλήσει πολύ ανοιχτά για αυτό το θέμα... Μπερδεύονται τα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να βγάλουν την Ελλάδα απ' την ευρωζώνη για λογαριασμό του κεφαλαίου. Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση μ' αυτούς, εμείς άλλωστε μιλάμε για αποδέσμευση. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα».

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org