Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2006 - αριθ. φύλλου: 9602

ΛΑΪΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και καταδίκης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
  • Χιλιάδες και χιλιάδες λαού και νεολαίας συμμετείχαν στη μαχητική - δυναμική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας», της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» και όλων των αγωνιστικών δημοτικών συνδυασμών χτες βράδυ στο Πεδίον του Αρεως, στην Αθήνα.
  • Μίλησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Χαλβατζής, ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Γιώργος Μαυρίκος, ο υποψήφιος Νομάρχης Αθήνας Ηλίας Νικολόπουλος και χαιρέτισαν η Μαρία Ζευγώλη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος και ο Νίκος Αναστασάτος (Μολυβιάτης), υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος.
  • Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν: Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Αντιπροσωπεία του ΔΗΚΚΙ, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαντά, συντονιστή της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ. Αντιπροσωπεία της Κομμουνιστικής Ανανέωσης. Αντιπροσωπεία της Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών. Αντιπροσωπεία του ΚΣ της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του ΚΣ Θέμη Γκιώνη.

ΣΕΛ.  7  -  9

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ - ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την Παιδεία

Πλημμύρισαν οι δρόμοι του αγώνα στην Αθήνα και σε πολλές ακόμα πόλεις της χώρας από εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους, μαθητές, φοιτητές, που δηλώνουν ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, χαιρετίζει τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια και καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τα αιτήματα και τον αγώνα των νέων και των εκπαιδευτικών, προσθέτοντας την ανάγκη να γίνουν τα αιτήματα και η πάλη για την Παιδεία κριτήριο ψήφου και στις εκλογές.


ΣΕΛ.  15  -  18

Στη ΝΕΤ

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ και της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ, σήμερα Πέμπτη 12/10, στις 7.30 μ.μ.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ Σήμερα στις 8 το βράδυ στην πλατεία Κοραή η συγκέντρωση της ΝΑΣ και της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς - Αναγέννηση»



Eurokinissi

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ
Εκοψαν την Ελλάδα στα δύο!

Νέες καταστροφές προκάλεσε χτες η κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί για 13 ώρες η Εθνική Οδός στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου (φωτ.), που «πνίγηκε» από έργα και παραλείψεις των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


ΣΕΛ.  19

Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ