Σελ. /28
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2007 - αριθ. φύλλου: 9895

ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ-ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ
Ετοιμότητα να ακυρωθεί στην πράξη ο νόμος - πλαίσιο για τα ΑΕΙ
  • Καμία αυταπάτη δεν πρέπει να υπάρξει για την πιθανολογούμενη χρονική μετατόπιση στην εφαρμογή της ευρωπαϊκής Οδηγίας, όπως και στην υλοποίηση διατάξεων του νόμου - πλαισίου.Αποσκοπούν στην αποδοχή των μέτρων από μερίδες των πανεπιστημιακών και στην αναστολή της αγωνιστικής επαγρύπνησης του λαού και της νεολαίας.
  • Κινητοποίηση σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Παιδείας. Πλατιά σύσκεψη φορέων για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική, στις 6 το απόγευμα, στο Συνδικάτο Οικοδόμων.

ΣΕΛ.  13

«ΔΙΑΛΟΓΟ» - ΠΡΟΣΧΗΜΑ στήνει η κυβέρνηση

ΚΚΕ: Η απάντηση στην πρόσκληση - πρόκληση βρίσκεται στην έγκαιρη, μαζική, ενωτική, λαϊκή αντεπίθεση στα προαποφασισμένα αντιασφαλιστικά μέτρα κυβέρνησης - πλουτοκρατίας - Ευρωπαϊκής Ενωσης

Πρόσκληση για «διάλογο», όπως άλλωστε είχε αναγγελθεί, έστειλε χτες ο υπουργός Απασχόλησης προς τα πολιτικά κόμματα. Το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, επισημαίνει ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να έχει κανενός είδους συμμετοχή στον προσχηματικό «διάλογο» που στήνει η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό, αλλά με όλες του τις δυνάμεις θα δράσει μέσα στο λαό, ώστε να οργανωθεί και να εκφραστεί έγκαιρα μια μαζική, ενωτική λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση στα νέα, προαποφασισμένα αντιασφαλιστικά μέτρα, τα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να επιβάλει, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ΕΕ, που είναι και απαιτήσεις της πλουτοκρατίας.


ΣΕΛ.  8  -  9

ΠΑΜΕ
Πανεργατικά συλλαλητήρια στις 7 Νοέμβρη


ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Εύλογες ανησυχίες στα λαϊκά νοικοκυριά

Παγίδες και αναπάντητα ερωτήματα κρύβονται πίσω από την ενιαιοποίηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης των νοικοκυριών και στο πετρέλαιο κίνησης.


ΣΕΛ.  17
ΚΚΕ
Περιοδείες στην πυρόπληκτη Αρκαδία

Περιοδείες στις πληγείσες περιοχές της Αρκαδίας θα πραγματοποιήσουν αύριο και μεθαύριο κλιμάκια της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ. Κάλεσμα προς τους κατοίκους για τη συγκρότηση σε κάθε χωριό και δήμο Επιτροπών Αγώνα.


ΣΕΛ.  15

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ