Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 19 Οχτώβρη 2002 - αριθ. φύλλου: 8402

Πανστρατιά για τη νίκη των αγωνιστικών συνδυασμών

Λαϊκό αγωνιστικό συναγερμό! Αυτό απαιτεί η στιγμή. Για να μη χαθεί ούτε μία ψήφος από τους ενωτικούς και αγωνιστικούς συνδυασμούς που μετέχουν στο δεύτερο γύρο της εκλογικής μάχης. Για να μειωθεί με λευκό και άκυρο, όσο το δυνατόν περισσότερο, η νομιμοποίηση των αντιλαϊκών πολιτικών, που επιδιώκουν οι συνεταίροι του δικομματισμού και τα συμπληρώματά τους.

Ο ίδιος ο αντίπαλος -με τη λυσσαλέα προσπάθειά του να μαντρώσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια σε σχήματα μιας πλαστής «δημοκρατικής πλειοψηφίας» ή ενός κενού «αντικυβερνητικού μετώπου»- καθορίζει και το μέτρο της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλει κάθε εργαζόμενος, για να μην περάσει και αυτή τη φορά η πολιτική αυτή απάτη.

Από τη Μυτιλήνη έως την Κοκκινιά και από τον Αγιο Παύλο έως τη Ζίτσα και τη Βιάννο δίνουμε μάχη. Και πρέπει να είμαστε εκεί την Κυριακή, μ' όποιο κόστος. Καμία ψήφος δεν περισσεύει. Κάθε ψήφος είναι κρίσιμη.


ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ τις αντιλαϊκές πολιτικές
  • Με αισιοδοξια και αέρα νίκης κορυφώνουν την εκλογική τους μάχη οι αγωνιστικοί συνδυασμοί στη Νίκαια, την Πετρούπολη, το Ελληνικό, το Βύρωνα, το Χαλάνδρι, τη Μυτιλήνη, την Πολίχνη, τον Αγιο Παύλο και δεκάδες ακόμη δήμους. Στο κενό πέφτουν οι άθλιες μέθοδοι εκβιασμού και χειραγώγησης των εργαζομένων από την κυβέρνηση και τους κάθε λογής μηχανισμούς και παρατρεχάμενούς της.
  • Η ψήφος καταδίκης των εργαζομένων είναι η μόνη που ταιριάζει στους κάθε λογής «μονομάχους» του δικομματικού νεοφιλελευθερισμού και τα όποια δεκανίκια τους, τόσο για τις αντιλαϊκές τους πολιτικές, όσο και για τις αποπροσανατολιστικές και βρώμικες μεθόδους και τακτικές τους.
  • Σε... διαγωνισμό διαφημιστικών τηλεοπτικών σποτ κατάντησαν τον πολιτικό διάλογο και την εκλογική μάχη τα «επικοινωνιακά» επιτελεία του δικομματισμού και τα φιλικά τους, μεγάλα συγκροτήματα των ΜΜΕ.

ΣΕΛ.  3   -   13

Δυναμικές συγκεντρώσεις

Σε πραγματική λαοσύναξη της Πετρούπολης μετατράπηκε η χτεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση (φωτό) της «Δημοκρατικής Συνεργασίας». Και το μήνυμα σαφές: Ο Γιώργος Γιώγος θα εκλεγεί αύριο και πάλι δήμαρχος. Ανάλογο μήνυμα νίκης έστειλε και η μεγάλη συγκέντρωση του Βύρωνα, όπου μίλησε ο δήμαρχος Ν. Ρογκάκος


ΣΕΛ.  6   -   7



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ