Τετάρτη 18 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναβλήθηκε ξανά η απολογία της Ελ. Ζαρούλια

Αναβλήθηκε ξανά χτες η απολογία της χρυσαυγίτισσας βουλευτού Ελ.Ζαρούλια, μετά την αίτηση εξαίρεσης των ειδικών εφετών ανακριτριών και του εισαγγελέα που υπέβαλε ο προφυλακισμένος σύζυγός της και αρχηγός της φασιστικής Χρυσής Αυγής, Ν.Μιχαλολιάκος.

Η αίτηση κατά των ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ισ. Ντογιάκου, ουσιαστικά, «παγώνει» την ανακριτική διαδικασία μέχρι να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αντικείμενο της αίτησης Μιχαλολιάκου είναι οι καταγγελίες του συνηγόρου υπεράσπισης του «ανεξάρτητου» βουλευτή Σ. Μπούκουρα, Αλ. Κούγια, ότι ο εντολέας του δέχθηκε πιέσεις από τους δικαστικούς λειτουργούς να καταθέσει στοιχεία σε βάρος συγκατηγορουμένων του για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση.

Η Ελ. Ζαρούλια θα προσέλθει στις ανακρίτριες στις 25 Ιούνη. Νωρίτερα χτες, απαλλάχθηκε της κατηγορίας περί όπλων ο προφυλακισμένος χρυσαυγίτης βουλευτής Γ. Γερμενής, ο οποίος προσήλθε για συμπληρωματική απολογία και επέστρεψε στη φυλακή, όπου κρατείται για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ