Παρασκευή 13 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Επενδυτικό φόρουμ» στις ΗΠΑ

Οι επενδυτικές προοπτικές που εμφανίζονται σε ισχυρούς ελληνικούς επιχειρηματικούς ομίλους παρουσιάστηκαν χτες, σε φόρουμ που διοργανώθηκε στη Ν. Υόρκη υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε και ο υφυπουργός εμπορίου των ΗΠΑ M. Μurray, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χρηματιστήριο της Αθήνας, αναφέρθηκε στη «στενή συνεργασία ΗΠΑ - Ελλάδας για την ταχύτερη βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου για επενδύσεις» και τη δημιουργία κλίματος προσέλκυσης σημαντικών αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Παρεμβάσεις σχετικά με τις «θετικές εξελίξεις» στην Ελλάδα έγιναν από τους επικεφαλής του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών. Στο συνέδριο μετέχουν εκπρόσωποι ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων (Aegean Airlines, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΛΠΕ, Intralot, MIG, MΕΤΚΑ, Motor Oil, Μυτιληναίος, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, Πλαστικά Θράκης, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή κ.ά), οι οποίοι έχουν και κατ' ιδίαν επαφές με Αμερικανούς επιχειρηματίες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ