Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Σήμερα Παρασκευή, οι ΚΟ Α' Πειραιά, Εμποροϋπαλλήλων, Επισιτισμού, ΕΒΕ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη», στις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Επιβατικού Σταθμού ΟΛΠ «ΗΕΤΙΩΝ» (Πύλη εισόδου Ε2 - λιμάνι Πειραιά).

- Αύριο Σάββατο, οι Τομεακές Οργανώσεις Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης γλέντι με φαγητό και ζωντανή μουσική (κλαρίνα και νησιώτικα) με τους Βασίλη Τόλη και Λευτέρη Κωνσταντίνου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Αλσος Βεΐκου, στις 9 μ.μ.

- Την Κυριακή 22/12 εκδήλωση για τα 95χρονα του ΚΚΕ με θέμα «Διδασκόμαστε συνεχίζουμε για το λαό με στόχο το σοσιαλισμό», οργανώνει η ΚΟΒ Παγγαίου Καβάλας, στο καφενείο «Ζωγράφω» στο Ποδοχώρι. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Εκθεση βιβλίου της ΚΟ Αττικής

Παρατείνεται ως την Κυριακή 22 Δεκέμβρη η έκθεση βιβλίου που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ στα γραφεία της, Βερανζέρου και Κοτοπούλη. Οι ώρες λειτουργίας είναι 5.30 μ.μ. - 8 μ.μ. σήμερα Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τη 1 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ