Παρασκευή 17 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Σύσκεψη στην Αττική για το Ασφαλιστικό

Τη Δευτέρα, 20 Μάη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά

Σε σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα, ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση που αναμένεται να κλιμακωθεί, καλούν φορείς και σωματεία της Αττικής οι δυνάμεις της κοινωνικής συμμαχίας ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ και ΜΑΣ στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασής τους για την ανάπτυξη κοινών δράσεων για την Ασφάλιση. Η σύσκεψη θα γίνει τη Δευτέρα 20 Μάη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Σε σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Ο κίνδυνος νέων μειώσεων στις συντάξεις, στην υγεία, στις κοινωνικές παροχές είναι άμεσος, αλλά και η στάση πληρωμών είναι πιθανή. (...) Το πρόβλημα δεν είναι λογιστικό, πρόκειται για την εφαρμογή συνειδητών πολιτικών που εκπορεύονται από τις ανάγκες του κεφαλαίου και έχουν στόχο να καταργήσουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης με συντάξεις πείνας των 350 ευρώ και την παράδοση της Ασφάλισης στους ιδιώτες».

  • Σύσκεψη διοικητικών συμβουλίων εργατικών σωματείων, συλλόγων ΕΒΕ, αγροτικών συλλόγων, γυναικείων συλλόγων και σπουδαστικών συλλόγων, με θέμα την οργάνωση της πάλης για την υπεράσπιση των συντάξεων και της κοινωνικής ασφάλισης, οργανώνουν την Πέμπτη, 23 Μάη στις 7.30 μ.μ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, (ΕΚΛ), τα ΔΣ του ΕΚΛ και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λάρισας.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ