Τρίτη 13 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Εκδήλωση με θέμα «Καπιταλιστική κρίση: Ενσωμάτωση ή ανατροπή; Η πείρα της Αργεντινής», διοργανώνει η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη 14/11, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας. Θα μιλήσει ο Β. Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Παρουσίαση του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1949 - 1968 Β' Τόμος) διοργανώσει η ΚΟ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ στο «ΠΑΝΘΕΟΝ» της Ηγουμενίτσας, αύριο Τετάρτη 14/11, στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Γ. Ποσοτίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
  • Eκδήλωση για τα 95 χρόνια απ' την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση με θέμα: «Σοσιαλισμός: Η μόνη αναγκαία και ρεαλιστική απάντηση στην καπιταλιστική κρίση και βαρβαρότητα », οργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ. την Πέμπτη 15 Νοέμβρη , στις 7 μ.μ., στο «Φρούριο». Ομιλητής θα είναι ο Ελ. Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Λουδία Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ την Πέμπτη 15 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Λουδία με ομιλητή την Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Αχτίδα Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ την Κυριακή 18 Νοέμβρη στις 11 π.μ., στην κοινοτική αίθουσα του Καλοχωρίου με ομιλητή τον Ν. Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ