Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 3-0
Ξανά... θύελλα

Μαύρη... έκανε τη ζωή της Προοδευτικής, χτες, η Καλαμάτα, που στο μεταξύ τους νοκ άουτ αγώνα για τη Γ' φάση του Κυπέλλου, έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και πήρε δίκαια τη νίκη - πρόκριση για τη φάση των «8» επικρατώντας με 3-0. Η επιθετική γραμμή της «Μαύρης Θύελλας», ήταν ο καταλύτης της νίκης καθώς κατέστρεψε ολοσχερώς τα αμυντικά πλάνα του Νίκου Καρούλια. Ετσι, στο 12ο κιόλας λεπτό οι «βυσσινί» είδαν το 1-0 σε βάρος τους να γίνεται πραγματικότητα ύστερα από σουτ του Μπαχράμη. Ο ίδιος δημιούργησε και το δεύτερο τέρμα της Καλαμάτας, καθώς τη σέντρα του εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Χίλτον. Το 3-0 στο 64' από προσωπική ενέργεια του Μικέ ήρθε σαν επιβεβαίωση της ανωτερότητας της ομάδας της Μεσσηνίας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αμορίμ): Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Τζανέτης, Σάντρο, Αλιβές, Μικέ, Ντακρός (50' Δασκαλάκης), Κουτσουρές, Δρούγας, Μπαχράμης, Χίλτον.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Καρούλιας): Χιώτης, Γούτης, Πηλιούρας, Ρουτζιέρης, Κουλοχέρης, Παντελίδης, Φούσκας, Ζαΐμι, Αλ Τζάχερ (45' Νατσόπουλος), Παγιαζίτ, Μακόρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ