Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-1
Λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου

Καλύτερος ο «δικέφαλος», νικητές οι «ερυθρόλευκοι»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πέρασε στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως πρώτα είδε το... χάρο με τα μάτια του, μέχρι να καταβάλει το σαφώς ανώτερο χθες στο ΟΑΚΑ, ΠΑΟΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έστησε «διαβασμένα» τους παίκτες του και παρότι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 2' με γκολ του Αλεξανδρή, «δώρο» του Μιχόπουλου - αφού έδωσε... ασίστ με τα χέρια στον επιθετικό των «ερυθρολεύκων»- βρήκε τη δύναμη αλλά και το «θράσος» να πάρει τα ηνία του αγώνα και στο 19' να ισοφαρίσει με πέναλτι του Φρούσου που κέρδισε ο Βρύζας από τον Αντζα.

Οι Σαλονικιοί ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ο Μπάγεβιτς κέρδισε κατά κράτος τον Μπιγκόν στην τακτική. Ο Ιταλός νωρίς κατάλαβε ότι το μαρκάρισμα του αναγεννημένου Βρύζα από τον Αντζα ήταν λάθος, τον άλλαξε με τον Ανατολάκη και κάπως διόρθωσε τα πράγματα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τρεις φορές έσωσε τους γηπεδούχους και σίγουρα ήταν ο κορυφαίος των Πειραιωτών, που εξασφάλισαν τη νίκη στο 54' με κεφαλιά του Γιαννακόπουλου ύστερα από κόρνερ του Τζόρτζεβιτς. Για μια ακόμη φορά ο Μιχόπουλος ήταν... αλλού. Από το νικητή εκτός του Ελευθερόπουλου, καλή απόδοση είχαν και οι Πουρσανίδης, Γιαννακόπουλος. Από τον ΠΑΟΚ κορυφαίος ήταν ο Βρύζας, ενώ ακολούθησαν οι Βενετίδης, Χασιώτης.

Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Τσαγκαράκη «κιτρίνισε» τους Κωνσταντινίδη, Μαραγκό, Γιαννακόπουλο, Αντζα και Γεωργιάδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Αμανατίδης, Αντζας (35' Ανατολάκης), Πουρσανίδης, Τζόρτζεβιτς, Πασσαλής, Αλεξανδρής, Γκόγκιτς (57' Νινιάδης, 83' Πουρσαϊτίδης), Κωστούλας, Γιαννακόπουλος, Μαυρογενίδης.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Μπορμπόκης (75' Φραντζέσκος), Βενετίδης, Τετράτζε, Χασιώτης, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Φρούσος (82' Καραδήμος), Μαραγκός (82' Νούνιες), Κατσιαμπής, Βρύζας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ