Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ελληνογαλλικές κόντρες

Ελληνογαλλικές κόντρες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα στο βόλεϊ, αφού τόσο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός όσο και η κυπελλούχος ΑΕΚ αντιμετωπίζουν την Πουατιέ και τις Κάννες στα πλαίσια της Β' φάσης των διοργανώσεών τους.

Ξεκίνημα ελπίδας...

Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το μεγάλο του στόχο, δηλαδή να βρεθεί στα τελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ανδρών, είναι ο Ολυμπιακός, που σήμερα δίνει στο κλειστό της Γλυφάδας (18.45, ΕΤ-1) την πρώτη του μάχη στη Β' φάση του θεσμού. Αντίπαλος των «ερυθρολεύκων», είναι η γαλλική Πουατιέ, η οποία θεωρείται ίσως ο πιο βατός αντίπαλος, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι άλλοι δύο αντίπαλοι της ομάδας του Ζόραν Γκάετς στον Α' όμιλο, είναι η πανίσχυρη ιταλική Τρεβίζο και τη δυναμική γερμανική Φριντριχσχάφεν. Ετσι, σήμερα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει όχι μόνο να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή με νίκη, το δύσκολο έργο της πρόκρισης, αλλά ταυτόχρονα να βελτιώσει τυχόν λάθη, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Στη Γαλλία όμως και συγκεκριμένα στις Κάννες, βρίσκεται και η ΑΕΚ, η οποία καλείται να αντικρούσει την ομώνυμη ομάδα, στην πρώτη της αναμέτρηση του Α' ομίλου, στη 2η φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων ανδρών. Ο «Δικέφαλος» της Αθήνας δεν έχει περιθώρια λαθών και κακής παρουσίας, καθώς η ομάδα των Καννών αποτελεί μια από τις καλύτερες και ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης. Ο αγώνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της γαλλικής ομάδας θα ξεκινήσει στις 18.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ