Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 4-2
Η μεγάλη ανατροπή

Συγκλονιστική ήταν η χτεσινή αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ηρακλή στη Γ' φάση του Κυπέλλου, που βρήκε νικητή και με το εισιτήριο στους «8» του θεσμού στην τσέπη του, το γηπεδούχο με 4-2. Οι Νικαιώτες, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, στο τελευταίο ημίωρο του παιχνιδιού, βρήκαν την «ψυχή» και πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή. Το χρονικό του ματς, ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνου να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στην εκπνοή του Α' ημιχρόνου. Στην επανάληψη, όμως, ήρθε από τον Ρούμπερτς η ισοφάριση, την οποία ωστόσο δεν πρόλαβε ο Ιωνικός να χαρεί, αφού στο 58' ο Σέμπουε σημείωσε το 1-2. Πάντως, τον τελευταίο λόγο είχαν οι «κυανόλευκοι» που με αντεπίθεση διαρκείας «έγραψαν» το τελικό 4-2 με σκόρερ τον Μπρούστερ (76', 83') και τον Κομπαγιάσι (88').

ΙΩΝΙΚΟΣ: Στρακόσια, Παχατουρίδης, Ξανθόπουλος, Αφάς, Μπρούστερ, Γυριχίδης (46' Νταρακλίτσας), Οφρυδόπουλος, Ροντρίγκεζ, Ρούμπερτς, Λεντέσμα (46' Κομπαγιάσι), Τροντ (70' Μουτσοντρίγκο)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αργυρίου, Μούτσιος (80' Κασίμπα), Ταυλαρίδης, Σέμος, Ξενίδης, Κυριαζής (10' Σαπάνης, 52' Μπεκιάρης), Σέμπουε, Κωνσταντίνου, Χάγκαν, Καπετανόπουλος, Ντεμπά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ